2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه بگی اسم دکترت چی بوده عزیزم و اینکه لیزر بوده یا عمل؟؟ تروخدا بگو گلم منم کاشانم حتما نیاز دارم ...

عمل کردم عزیزم. دقیق یادم نیست دوتا دکتر خانم بودن. فکر کنم لیلا غفور بود.توی بیمارستان میلاد عملم کرد

خستم، خیلی خسته
عمل کردم عزیزم. دقیق یادم نیست دوتا دکتر خانم بودن. فکر کنم لیلا غفور بود.توی بیمارستان میلاد عملم ک ...

عه منم رفتم پیش ایشون گفت بیا نقوی ،مجردی شما؟ بعد اینکه خوب شدی کامل خدای نکرده برنگشت؟؟

عه منم رفتم پیش ایشون گفت بیا نقوی ،مجردی شما؟ بعد اینکه خوب شدی کامل خدای نکرده برنگشت؟؟

بغیر از غفور یه خانم دکتر دیگه ای بود. شک دارم شاید پیش اون عمل کردم. هر دو داخل ساختمان پزشکان بودن.نه برنگشت. من حدود ۵_۶سال پیش قبل ازدواجم عمل کردم.الان جدا شدم از کاشان رفتم

خستم، خیلی خسته
بغیر از غفور یه خانم دکتر دیگه ای بود. شک دارم شاید پیش اون عمل کردم. هر دو داخل ساختمان پزشکان بودن ...

اها خب اسم اونو یادتون نمیاد؟ خب خداروشکر که برنگشت منم مجردم ولی بیرون زدگی اندازه لوبیا همه میگن عمل یا لیزر نکنید بدتره یعنی یکی حرف مثبت نزده اینجا😂😂🤦🏻‍♀️

اها خب اسم اونو یادتون نمیاد؟ خب خداروشکر که برنگشت منم مجردم ولی بیرون زدگی اندازه لوبیا همه میگن ع ...

توی اینترنت گشتم عکسش اومد بالا اسمشو یادم اومد‌ .دکتر نسرین عرفان. 

خستم، خیلی خسته
توی اینترنت گشتم عکسش اومد بالا اسمشو یادم اومد‌ .دکتر نسرین عرفان.

اها باشی گلم بنظرت کدوما بهترن؟؟ اخه لیلا غفور خیلی تعریفشو میکنن و سرش شلوغه 

شمام بیرون زدگی داشتی؟ به بافت مقعد اسیبی نرسید؟؟ یعنی جاش کامل خوب شد؟؟؟ بقیه میگن ادم بی قراری میگیری برای گاز روده یا مدفوع😐😐

اها باشی گلم بنظرت کدوما بهترن؟؟ اخه لیلا غفور خیلی تعریفشو میکنن و سرش شلوغه شمام بیرون زدگی داشتی؟ ...

من از عملم فوق العاده راضی هستم. برای منکه مشکلی پیش نیومد

خستم، خیلی خسته