2777
2789
بچه ها بنظرتون س.ک.س مقعدی هم میتونه این مشکلو ایجاد کنه ؟؟

بله میتونه متأسفانه ولی عمده دلیلش یبوست هست ولی اگر بدونید روزی که میخواستم عمل کنم چقدر از مریض ها امده بودن به خاطر رابطه مقعدی بی اختیاری گرفته بودن

اللهم عجل لولیک الفرج  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی چجوری دقیقا

خیلی عذاب اوره نه؟

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

مگه میشه مردها راضی کرد

منم همین مشکلو دارم دارم دیوانه‌مبشم

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

الهی من دور سرت بگردم

خدا نکنه عزیزم

منم همین مشکلو دارم دارم دیوانه‌مبشم

برید شیاف آنتی هموروئید بخرید جلو چشمش بزارید، بگید نوبت دکتر گرفتم، پول بده، متخصص حالا باید برم، پول بده، جراح باید نوبت بگیرم که ببینه، پول بده. همه گفتن باید عمل کنی، خونریزی داری، هزینه باید کنم،  گفتن وضعت خرابه، باید لیزر کنم، نمیتونم خودم رو نگه دارم و هزارتا از این حرفا!

یه کم برسونینشون، خرج بتراشین براشون.

خروجی و ورودی رو اشتباه گرفتن. یعنی چی آخه؟!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.