2777
2789
عنوان

کی بیداره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 225 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=50499194من میخوام هوشیار باشم بخاطر زلزله پسر و شوهرم خوابن من بالاسرشون[/QUOTE]

برنامه هشدار زلزله رو نصب کن راحت بخواب

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️

پسر 16 ماهه م چند شبه وقت خواب تازه بازیش میگیره.تا 2 ،2 و نیم.هی آویزون که می می میخوام.بعدشم که نت و...

الانم که شرشر دوش حموم.پسر بزرگم خواب نما شده.دیوونه م کرده.تازه مکلف شده.وسواس پیدا کرده که غسل لازم میشه.تو کتش هم نمیره که جنب شدن الکی نیست که.من و باباشو عاصی کرده.

اوخي الهي قربونت برم نگران نباش درس ميشه ايشالله

قریونت ابجی دعا کن برام،بخدا شب یلدا گاز خونه رو باز گذاشتم ک خودمو خلاص کنم،اما هنوز زندم متاسفانه😩

من چاییم ک سرد میشه رو دور میریزم🍀حالا فک هرچقد سردترباشی جذاب تری..هه💎پناه💎
یکی تو اون تاپیک گفت😨

چی گفت؟؟

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
بمیرم برای هم جنس خودم،واقعا این چ روزگاریه😢هرجامیری میگن سازش کن😢اخه اگ مردا اخلاقداشته باشن دلمو ...

مادر شوهرم مقصره

هرچي پول ميخواد بهش ميده

سر كار هم ميخواد بره نميزاره

ميگه كار ميخواي چيكار

من خرجت رو ميدم