2777
2789
عنوان

برم یا نرم 🫠🫠 میووون دوتااااا

211 بازدید | 11 پست

یه سری برنامه هارو باید جبران کنم عقب افتادم ، سال اخرم

امروز برم مدرسه؟ یا نرم بشینم جبران کنم؟ 

مدرسم گیره زنگ میزنه مامانم ، مامانمم گیرتر و معتقد به اینکه باید بری ، من کلاسای بیرون میرم در نتیجه عقب نمیفتم نمیدونم اصرارش برای چیه

امروزم دوتا عمومی دارم دوتا تخصصی که تخصصیا همشون جلوترم

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مطمئنی مدرسه نری میخونی؟

خود من تا باشگاه نرم ورزش نمیکنم تا کلاس کتابخوانی شرکت نکنم کتاب نمیخونم درسته اگه توی خونه باشم وقت بیشتری دارم برای این کارها ولی انگیزه ای که اون کلاسها بهم میده باعث میشه فعالیت کنم

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

منم دیروز نرفتم مدیر زنک زده بع بابام گفته دخترت لات شده نمیاد

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

برو 😅

من دکتر سعید قزلباش هستم؛ متخصص زیبایی، تزریق بوتاکس، فیلر، لیفت با نخ و رینوپلاستی غیرجراحی در کرمانشاه | مرجع رسمی بوتاکس کرمانشاه با تخصص در تزریق بوتاکس پیشانی، بوتاکس خط اخم، بوتاکس دور چشم و بوتاکس چشم‌گربه‌ای با دقیق‌ترین تکنیک روز | تزریق ژل لب روسی، ژل لب طبیعی، ژل لب مدل هالیوودی، ژل خط خنده، ژل گونه حجیم‌کننده و فرم‌دهنده با ماندگاری بالا | تخصصی‌ترین مرکز فیلر بینی بدون جراحی در کرمانشاه با نتایج ظریف، متقارن و اصلاح فرم بینی بدون تیغ جراحی | تزریق فیلر چانه برای افزایش طول و تناسب صورت | زاویه‌سازی فک با فیلر تخصصی بدون جراحی | لیفت شقیقه، لیفت صورت، لیفت چشم گربه‌ای، لیفت خط فک و اصلاح افتادگی پوست با نخ‌های PDO در کرمانشاه | مزوتراپی جوان‌سازی و روشن‌کننده، درمان لک، تیرگی پوست و خطوط سطحی با مزوهای اصل فرانسوی و کوکتل‌های تقویت‌کننده پوست | خدمات کامل زیبایی کرمانشاه با هدف فرم‌دهی، اصلاح تقارن و بازسازی چهره بدون جراحی | اجرای تمامی تکنیک‌ها با استانداردهای علمی جهانی و طراحی اختصاصی بر اساس آناتومی هر صورت در کلینیک زیبایی دکتر سعید قزلباش کرمانشاه | موقعیت دقیق: کرمانشاه، میدان فردوسی، ساختمان فردوسی، طبقه هفتم (بالای بانک پارسیان) | رزرو نوبت، مشاهده نمونه‌کارها، بررسی نتایج و تصاویر قبل‌و‌بعد مراجعه‌کنندگان فقط در سایت رسمی: ghezelbaash.ir | مشاوره رایگان و مسیریابی مستقیم به کلینیک در doctor.ghezelbaash.ir | ارتباط واتساپ و تماس فوری جهت دریافت وقت: ۰۹۳۰۸۲۰۹۴۹۴ | اینستاگرام رسمی با ویدیوهای واقعی تزریق، لیفت، فیلر بینی و آموزش‌های زیبایی علمی کرمانشاه: instagram.com/Doctor.Ghezelbaash | کلینیک زیبایی تخصصی دکتر قزلباش؛ انتخاب اول بانوان کرمانشاهی برای بوتاکس، ژل، لیفت، فیلر بینی و زاویه‌سازی فک بدون جراحی در کرمانشاه | دکتر سعید قزلباش، نامی که با زیبایی علمی، دقت پزشکی و نتایج واقعی در کرمانشاه شناخته می‌شود.

بنظرم اگر مامانت گیره سپیچه و مدرسه هم بدتر برو بهتر از این اعصابت خورد شه برو ولی از معلما اجازه بگیر ته کلاس بشین درسای دیگه ات رو بخون اگه واقعا درست خوبه

صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

منم دیروز نرفتم مدیر زنک زده بع بابام گفته دخترت لات شده نمیاد

😂😂😂😂😂لات شده نمیاد؟؟؟😂😂🤣🤣🤣🤣

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

😂😂😂😂😂لات شده نمیاد؟؟؟😂😂🤣🤣🤣🤣

اره ،

لات نیومدن کجاست واقعا 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍a..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.....ایرانم🖤

اره ،لات نیومدن کجاست واقعا

😂😂😂😂از لحنش خندم گرفت خدایی😂

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷