2777
2789
عنوان

واقعا عصبانیم حق ندارم

177 بازدید | 15 پست

۳۵۰ وام ازدواجم بوده بابام کلا ۱۵۰ شو داده بهم تا جهاز بگیرم... بااین قیمتای وحشتناک الان موندم چیکار کنم خریدم ولی کم اوردم...هنوز لیوان و کتری قوری پرده و تشک و فرشم مونده و بابام باقی پولو نصفشو خرج کرده بقیشم برنامه داره و بهم نمیده! بارها هم باهاش حرف زدم وام رو که به شوهرم نداد... به منم نمیده میگه قضایی که واسه عقد کرده مونده و اگر بخواد طلا هدیه بده و.... کلا معتقده من دارم پولشو میدم پس وام مال منه...و معتقده میشه خیلی راحت با صدتومنم جمع کرد و من دارم زیاده روی میکنم و.... 🗿

و این درحالیه که واسه خونه دوتا تخت گرفته و الان تو فکره که بره یک عالمه میز و کتاب و نمیدونم کامپیوتر و چی بگیره که پاتوق درست کنه و....و میگه مگه من چقدر دیگه فرصت دارم و از این فرصت استفاده کنم و ایده هامو عملی کنم و.... 

خیلی اعصابم خورده البته شوهرم اهمیت نمیده میگه خودم کم کم برات میگیرم و اصلا مشکلی نیست و... 

ولی واقعا به شدت ناراحتم💔جهاز من نصفه نیمه اس که بابام بخواد رویاهاشو دنبال کنه!!!! از منم انتظار زندگی حضرت علی و فاطمه علیه سلام رو داره!!! 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به بابت بگو برو ازدواج کن بعد وام ازدواج بگیر بشه برای خودت

من موافق هزینه های سنگین برای جهیزیه و اینا نیستم اما کار بابت واقعا اشتباهه، ینی بعد عمری زندگی تازه یادش اومده با وام ازدواج دخترش بره رویاهاش رو دنبال کنه؟! 

برم دست بابامو ببوسم واقعا

اگر میتونی که وام رو ازش بگیر، یا به هر حال ی جوری اون حداقل جهیزیه رو بگیر ازش اگر هم نمیتونی اهمیت نده شما هم، همینکه شوهرت درک میکنه کافیه

دیگه آدم که نمیتونه با باباش بجنگه سر این چیزا 

متاسفم اگه شرایطشو داری پول وامو خودت پس بدی ازش وامتو بخواه تا بهونه نیاره

بابا کلا قبول نمیکنه وام رو بده.. میگه من باید خرج کنم(ما قرار نیست عروسی بگیریم که بخواد خرجی کنه و من جسم عقد هم نگرفتم!) و تمام حساب کتابام رو این پول بوده و نمیشه بدم بهتون 

والا نوشتم که شوهرم همینو گفت... گفت نه

بگو خب نه رو متوجه نمیشم، مثلا سوییچ ماشینشو بردار ببر برای خودت بگو خب لازم دارم

طلای مادرت رو بردار برای خودت بگو منم لازم دارم پول خودمه ، به من وام دادن که زندگی شروع کنم نه به والدینم

در ضمن لازم نیست همه ی پول وام رو جهیزیه بگیرید که ، بقیه پول رو بگیرید باهاش طلا بگیرید که پس انداز بشه

واقعا برو طلای مادرت رو بردار بگو به جای واممه که شما به زور برداشتینش

بعدم مگه تو کارت خودتون نیست پوله برید بانک کارت رو اعلام مفقودی کنید کارت جدید صادر بشه

به بابت بگو برو ازدواج کن بعد وام ازدواج بگیر بشه برای خودتمن موافق هزینه های سنگین برای جهیزیه و ای ...

وام ازدواج و که دوباره نمیدن ولی به خدا من چیز اضافه نگرفتم 

وام ازدواج و که دوباره نمیدن ولی به خدا من چیز اضافه نگرفتم

در جواب اینکه میگی بابام گفته قسطاش رو من میدم پس وام من هست. میگم به بابات بگو این وام ازدواج ه، برو ازدواج کن وام ازدواج بگیر، نه اینکه چون قسطاش رو میدی وام برای شما باشه 

بابا کلا قبول نمیکنه وام رو بده.. میگه من باید خرج کنم(ما قرار نیست عروسی بگیریم که بخواد خرجی کنه و ...

چی بگم امیدوام بابات پشیمون بشه و اینکه امیدوارم یه روزی خدا آنقدر بهت بده که بی نیاز بشی