2777
2789
عنوان

عشق من🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست
عکس پروفت خودتی؟خوشکلی😍❤️.منم دوست دالم 😍❤️🌹.

دورت بگردم خب😭😘

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخ جوووون نفسممم دمت گرم قلبم عاشقتممم چ قدر به این کلمه احتیاج داشتمممم ممنونتم اسی 😘😘❤️❤️❤️🙏🙏� ...

ویی فداتشم دردت بجونم اجی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

من یدور بیشتر عین این ماشین مسابقه ایا🥲

خدانکنه😘😘😍😂

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

قربونت برم من عزیزدلم منم 🤍🫂🥲

ویییییی نگا کی اومدهههههههه

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

من امدما🤣

دیگه تحویل نمیگیره دیر اومدی😂😂

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

من امدما🤣

برو برو  😭😭😂😂نوموخوام بیای داشت ب من ابراز علاقه میکرد

حالا که اینطوریه بیا واس همتون خوراکی اوردم  به شرط اینکه عشقتون باشم 😁😁🍔🥖🥐🍗🍲🥘🥪🌭🍕🧀🥩🍖🥣🥣🥣🌮🥗🌮🌮🍼🍼🍼🥛🥧🍰🎂🍪🍩🍨🍧🍧🍨🍧🍨🍧🍡🍜🍝🍠🍢🍣

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

برو برو 😭😭😂😂نوموخوام بیای داشت ب من ابراز علاقه میکرد

😂😂😂😂🙊

اره🤣🤣🥺

😂😂😂😂😂

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤