2777
2789
عنوان

عشق من🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 88 پست
😂😂😂😂😂😘😘😘

💃😭فقط منو دوست داشته باش نوموخوام من حسودم😭😭😭😭

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

💃😭فقط منو دوست داشته باش نوموخوام من حسودم😭😭😭😭

امضامو ببین

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی چه اسم قشنگی یکی اینجا ک دوستمه اونم اسمش رکسانا عین خودت ماهه

من کوچیکتم 🤍🧿 کلا من ادم مهربونیم من همه هم جنسامو دوس دارم حاضرم بمیرم اما نبینم ناراحتن خیلی غصه میخورم 

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

مرسی برای تایپک قشنگت عشق من الهی هرچه خوبیه سهم قلب مهربونت باشه🤍🫂

فداتشم عزیزدلم..

مزاحمت نشم ابجی خوشگلم

من کوچیکتم 🤍🧿 کلا من ادم مهربونیم من همه هم جنسامو دوس دارم حاضرم بمیرم اما نبینم ناراحتن خیلی غصه ...

ببین این از  قلب پاکته ادمای مثل تو خیلی کم هستش قدر خودتو بدون قشنگ خانوووم

کوردم:) ی دختر مغرور جذابم🦋🌱 درخواست ندین

خدانکنه ماه من ن بابا این چه حرفیه مراحمی قلبم

قندٍ منی🤍🥲

2790
2778
2791
2779
2792