2777
2789
عنوان

عشق من🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 88 پست
خدانکنه گل قشنگممرسی ک انقد خوبی

قربونت عزیزم ❤

لاک پشت ها به خاطر سبک زندگی خاصی که دارن نزدیک به ۱۵۰ سال عمر میکنن! سبک زندگیشون اینه که سرشون تو لاک خودشونه نه زندگیه دیگران:)🐢

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مرسی قندٍ من🥺🤍

خواهش میکنم گلم 💚💚🌱

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            

اینا الکی هستن بابابیخیال

من همهی اجیای نی نی سایتو دوس دارم تاپیکامو ببین چقد دعا میکنم براتون

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

چرا هیچکس منو دوست ندارم من دختررب این خوبی😕😭😬

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بمیرم خدا رحمتش کنه🥺

خدانکنه😭😭😭😘

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

چرا هیچکس منو دوست ندارم من دختررب این خوبی😕😭😬

دووووست دارم این🥤🍕واسه تو

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

میسی☺️🪷.اسی یسر میاین تاپیک یکی مونده به آخرم کمک می‌خوام مرسی.

چشم

دووووست دارم این🥤🍕واسه تو

دورت بگردم😘