2777
2789
عنوان

عشق من🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 715 بازدید | 88 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قلبمی🥺

😘💙

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

@مغرورجذاب1‍ 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم یه سری تاپیکا هستن که صرفا ایجاد شدن تا تایید کاربرای اینجا رو بگیرن یعنی خود استارتر هم میدونه که کارش اشتباهه ولی قبول نمیکنه حالا هی کاربرا از تجربیاتشون بگن قبول نمیکنن که نمیکنن مرغشون یه پا داره واقعا دوست دارم با این عزیزان با صراحت صحبت کنم حیف که نمیشه

@مغرورجذاب1‍

چقد نی نی سایتی ماه داریم کجا قایم میشین🥺🥺🥺

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

مرسی آرامِ جان🥺🥲

فداتشم 

اولش آبی میشه بعدا دوباره سیاه میشه 

ولی فک کنم اعلان براش بره

دار و ندار این دلی خدایی خیلی خوشگلی شبای من روشنه و ماه قشنگ تو دلی خیالم ازت همه جوره راحته برم قربون موهای خوش حالتت شکر میکنم همش بابتت _o_

فداتشم اولش آبی میشه بعدا دوباره سیاه میشه ولی فک کنم اعلان براش بره

خدانکنه گل قشنگم

مرسی ک انقد خوبی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

یادش بخیر یاد  کاربر جذاب تو دلی افتادم مبینا قشنگم ک فوت کرد پارسال😭😭😭

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

پس من چی اسی🥺؟تلوخدا منم دوست داشته باشید.نگاه کولید چه نازم🥺❤️.

ویییی توام چشامی🥺🤍

یادش بخیر یاد کاربر جذاب تو دلی افتادم مبینا قشنگم ک فوت کرد پارسال😭😭😭

بمیرم خدا رحمتش کنه🥺