2777
2789
عنوان

عشق من🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 88 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قلبمی🥺

😘💙

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

@مغرورجذاب1‍ 

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

@مغرورجذاب1‍

چقد نی نی سایتی ماه داریم کجا قایم میشین🥺🥺🥺

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

@مغرورجذاب۲

مرا دردی ست اندر دل که گر گویم زبان سوزد                      اگر پنهان کنم، ترسم که مغز و استخوان سوزد...                                            https://daigo.ir/secret/71667746367 

فداتشم اولش آبی میشه بعدا دوباره سیاه میشه ولی فک کنم اعلان براش بره

خدانکنه گل قشنگم

مرسی ک انقد خوبی

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

یادش بخیر یاد  کاربر جذاب تو دلی افتادم مبینا قشنگم ک فوت کرد پارسال😭😭😭

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

پس من چی اسی🥺؟تلوخدا منم دوست داشته باشید.نگاه کولید چه نازم🥺❤️.

ویییی توام چشامی🥺🤍

یادش بخیر یاد کاربر جذاب تو دلی افتادم مبینا قشنگم ک فوت کرد پارسال😭😭😭

بمیرم خدا رحمتش کنه🥺