2777
2789
عنوان

کلپوسکپی

84 بازدید | 19 پست

سلام 

من میخواستم بچه بیارم 

چون قبلا چند تا عفونت ناجور داشتم دکتر گف باید پاپ اسمیر بدی ... تو پاپ اسمیر lsil شدم ... کلپوسکپی شدم و الان قراره جوابشو بگیرم ... خیلی میترسم توروخدا اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم بهتر بشم‌... من از عمل میترسم 😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باید بدونی علت عفونت هات چی بوده دکترت چیزی نکفته بهت؟

قبلا یک چند سال پیش تبخال داشتم .... چند وقت پیش هم بخاطر استرس هاپ دوباره عود کرد و بعدشم اینجوری شد 

ارام باش عزیزم ارام باش میدونم سخته اما چندتا نفس عمیق بکش و سغی کن اروم باشی حالا بگو ببینم جندسالت ...

من بچه ندارم تازه میخواستم بیارم ۳۰ سالمه😭😭😭😭

این ازمایشات تشخیصیه و خیلی وقتا جوابشون منفیه یعنی خوبه پس آروم باش عزیزم

مممنونم عزیزم دارم دق میکنم 

امروز زنگ زدم مطب گف جواب اومده ولی گف باید بیای مطب هر چی گفتم بگو چیه جواب نگف خیلی ترسیدم دارم داغون میشم 😭😭😭😭😭😭😭😭

فقط ببخشید چرا تا حالا نرفتی ازمایش بدی واسه اچ پی وی؟کاش میدادی که کنترلش کنی واسه عفونت هات چی کرد ...

اخه اصلا فک نمیکردم بگیرم هنوزم نمیدونم دارم یا نه من فقط چند سال پیش زخمهایی داشتم ک رفتم دکتر گف تبخال براش دارو داد همون موقع واکسن گارداسیل ۴ ظرفیتی هم زدم ... یکسال درگیر بودم بعد خوب شدم تا اینکه پارسال یک مشکلی برام پیش اومد اوضاعم خیلی بد شد استرس مطلق بودم و دوباره تبخال گرفتم ... هورمون هام بهم ریخت ... پریودم نا منظم شد و همه چیزم تغییر کرد ...بعدشم که رفتم دکتر پاپ دادم lsil شدم... الانم ک کلوپسکپی شدم 

در زمان خواندن جواب آزمایش  به یک سری اصطلاحات برمی‌خورید. این اصطلاح به معنی ضایعات داخل اپیتلیال سنگفرشی با درجه پایین () است که گاهی اوقات دیسپلازی خفیف نامیده می‌شود، یک نتیجه  ممکن است نیازی به درمان نداشته باشد، زیرا این تغییرات اغلب توسط سیستم ایمنی، به ویژه در افراد جوان برطرف می‌شوند