چون قبلا چند تا عفونت ناجور داشتم دکتر گف باید پاپ اسمیر بدی ... تو پاپ اسمیر lsil شدم ... کلپوسکپی شدم و الان قراره جوابشو بگیرم ... خیلی میترسم توروخدا اگه کسی میدونه بهم بگه چیکار کنم بهتر بشم... من از عمل میترسم 😭😭😭
فقط ببخشید چرا تا حالا نرفتی ازمایش بدی واسه اچ پی وی؟کاش میدادی که کنترلش کنی واسه عفونت هات چی کرد ...
اخه اصلا فک نمیکردم بگیرم هنوزم نمیدونم دارم یا نه من فقط چند سال پیش زخمهایی داشتم ک رفتم دکتر گف تبخال براش دارو داد همون موقع واکسن گارداسیل ۴ ظرفیتی هم زدم ... یکسال درگیر بودم بعد خوب شدم تا اینکه پارسال یک مشکلی برام پیش اومد اوضاعم خیلی بد شد استرس مطلق بودم و دوباره تبخال گرفتم ... هورمون هام بهم ریخت ... پریودم نا منظم شد و همه چیزم تغییر کرد ...بعدشم که رفتم دکتر پاپ دادم lsil شدم... الانم ک کلوپسکپی شدم
در زمان خواندن جواب آزمایش به یک سری اصطلاحات برمیخورید. این اصطلاح به معنی ضایعات داخل اپیتلیال سنگفرشی با درجه پایین () است که گاهی اوقات دیسپلازی خفیف نامیده میشود، یک نتیجه ممکن است نیازی به درمان نداشته باشد، زیرا این تغییرات اغلب توسط سیستم ایمنی، به ویژه در افراد جوان برطرف میشوند