2777
2789
عنوان

کلپوسکپی

| مشاهده متن کامل بحث + 84 بازدید | 19 پست

احتمالا دکتر شروع کنه به تقویت سیستم ایمنی بدنت تا به خودی خود ویروس از بدنت پاک بشه سرزنشت نمیکنم ولی ای کاش زودتر از اینا درمان و ازمایش رو انجام میدادی اما برو خدا رو شکر کن فعلا lsil هستی مطمئنا پزشک نمیذاره بری بالا

من برات دعا میکنم ولی نترس بهت قول میدم همه چی حل میشه یه نی نی هم میاری منم مشکوکم به اچ پی وی جواب آزمایشم جند روز دیگه میاد پاپ اسمیر هم دادم تا ببینم چی میشه همین منی که دارم تو رو دعوت به ارامش میکنم خودم دارم سکته میکنم😅بیا اروم باشیم اوکی؟رحم فقط برای نکهداشتن بچه ست از دست دادنشم جیزی نیست رحم اجاره ای و خیلی کارهای دیگه میتونه اهداف بعدی باشه نمیبینی اینهمه خانم که هیستروکتومی کردن و رحم ندارن؟مردن؟نه اما این دیگه بدترین حالت ممکنه که کفتم و معلوم نیست به این مرحله برسی سال دیگه این موقع  پزشک بهت اجازه میده که بری برای باردار شدن حالا ببین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من برات دعا میکنم ولی نترس بهت قول میدم همه چی حل میشه یه نی نی هم میاری منم مشکوکم به اچ پی وی جواب ...

من هیچ علائمی جز همون تبخال ها نداشتم برای اونا هم میرفتم سریع دارو میدادن و.... یکی از آشناها ک پزشک بود گف تو که قصد بارداری داری برو یک پاپ بده اتفاقی به اون قضیه برخوردم.... داغون شدم از اون روز کلا عوض شدم یک آدم دیگه انگار... استرس داغونم کرده... ایشالله برای تو هیچی نیست ایشالله این استرس منو هیچ وقت کسی تجربه نکنه.... ممنونم از حرفای قشنگت ... مرسی برام دعا میکنی ... فقط از خدا میخوام کسی گرفتار دکتر و دوا درمون نشه😭😭😭😭😭

من هیچ علائمی جز همون تبخال ها نداشتم برای اونا هم میرفتم سریع دارو میدادن و.... یکی از آشناها ک پزش ...

الهی آمین تو هم نگران نباش بخدا دلم برات روشنه اصلا دل من چیه جواب ارمایشات حاکی از خبرهای خوبه🙂

الهی آمین تو هم نگران نباش بخدا دلم برات روشنه اصلا دل من چیه جواب ارمایشات حاکی از خبرهای خوبه🙂

مممنونم ازت 

خیلی داغونم 

به خدا تنها امیدم خداست 

کلی نذر کردم توروخدا به یادم باش برام دعا کن 

😭😭😭😭