2777
2789
عنوان

هنوز به یاد همسر سابقم گریه میکنم

1327 بازدید | 49 پست

دیگه یکسال شد جدا شدیم 

هنوز داغش تازه هست 

داشتم از سر کار برمیگشتم آهنگ علیرضا قربانی پلی شد اونکه میگه ببخش اگر که با خیال دیدن تو زنده ام ببخش اگر نبردم از یاد ....

ماشینو کنار جاده نگه داشتم با صدای بلند گریه کردم

بعدم یه لبخند مصنوعی گذاشتم گوشه لبم و اومدم خونه.

اون چطوری تونست اینقدر زود ازدواج کنه 💔

یعنی حتی ذره ای حس نداشت؟

میدونم می‌پرسید چرا جدا شدی 

منو طلاقم داد به زور جدا شد گفت نمیخوامت چون خواهرم بیمار شد و میترسید منم مریض بشم 

خدایا منو واسه چی آوردی تو این دنیا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه تراپی برو عجیبه دلتنگ همچین ادم بیشرفی هستی مریضی خواهرت چه ربطی به تو داره اصصلا مریض شدی مگه ...

منم نامزدم ولم کرد چون خواهرم بخاطر ازدواج فامیلی بچه ش مشکلدار شد

اونم منو ول کرد رفت

حرفم نمیاد 

حق داری گریه کنی ولی نه به یاد اون به حال خودت گریه کن 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

سرطان😔

واییی خدا دوست داشته که اجازه نداده عمرو جونیتو پای آدم به این بی وجدانی هدر بدی عزیزم خیلیم بهتر کسی که طرز فکرش این بوده برون با کوچکترین خدای ناکرده اتفاق پشتتو خالی میکنه پس بودن نبودنش برات فرقی نداشته

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔