2777
2789
عنوان

هنوز به یاد همسر سابقم گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1327 بازدید | 49 پست
حتما بیماری خواهر تونو بهانه کرده بوده و با اون خانم ارتباط داشته که اینقدر زود عقد کردن مهریه گرفتی ...

نگرفتم 

شبی که خواهرم بیمارستان بستری شد رفت 

منم شوکه بودم از بیماریش چون خیلی جوون بود 

واسم هم ناراحت میشد که شوهرم به خاطر اون داره ولم‌میکنه

میخواستم زودتر بره چیزی نگه که آرامش خواهرمو به هم بریزه و حالش بدتر بشه بخشیدم و سر دو هفته همه چیز تموم شد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ دلیل الکی و مسخره ایحتما اون برای خودش ی دلیل دیگه داشته ولی ب تو اینجوری گفته

نمی‌دونم 

حس میکردم که ممکنه با کسی باشه قبل از این ماجراها ولی اونقدر خودشو موجه نشون میداد که اصلا نمیذاشتم این حس واسم بود بشه

کسی که دوست داشته باشه و موندنی باشه تحت هر شرایطی میمونه

رفتنی هم موندگار نیست و به زور نمیمونه

کسی رو میشناسم که بدترین شرایط زندگی رو گذروندن اوضاع زندگیشون افتضاح شد خانم کرونا گرفت شوهرش براش زار میزد و میگفت بدون تو میمیرم و خانم هرچی خواست جداشه آقا نخواست که نخواست

کسی که دوست داشته باشه و موندنی باشه تحت هر شرایطی میمونهرفتنی هم موندگار نیست و به زور نمیمونهکسی ر ...

بله درسته حرفتون 

ولی خب دل آدم که این حرفهای منطقی رو متوجه نمیشه یهو میگیره نمیشه بهش حالی کرد اینارو

فعلا که ازدواج کرده و بسیار شاده

خیلی خوب میتونم درکت کنم که دیدن این چیزا چقدر دلو میسوزونه

مهم ترین و اصلی ترین قانون انسانیت اینه که دل نشکنیم همین . سخت نیس💔