2777
2789
من موندم شما چرا حرف سرحدی ساهار رو پیش کشیدیحتما باید به این موضوع اشاره میکردیاصلا هم کسی از چنین ...

چون مردم هرمزگانو با همین سرحدی ساهار میشناسن و فکر میکنن هرکی بهشون میگه سرحدی فحش داده اگه نمیگفتم این اشتباه‌ اصلاح نمیشد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلمه لری نیست فارسیه دیگه یعنی لب مرز که البته ما خودمون بیشتر سر مرزیم

خیر ااگه فارسی بود فارسا نیفهمیدن سرحدی ینی چی لریه 

فقط جمنوبیها لر و بندری بکار میبرن 

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم ، اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

لازم به گفتن نبود جذی چون من تا حالا ندیدم جز به سهرای اطراف به میان کثیف کاری میکنن به مسافرا بگن خ ...

ولی تو اینستا پره همه میگن سرحدی ساهار یعنی چی من وظیفه دونستم که بگم بهشون 

چون خسته شدیم از این وضعیت خیلی کثیف میشه شهرمون بعضیا رد میدن برخورد بدی میکنن با مسافرا وگرنه هنوز ...

میفهمم ما هم تو تهران این چیزارو زیاد می‌بینیم. چند بار دیدم ماشین پلاک مسافر زبالشو بیرون میندازه یا چیزای دیگه. متاسفانه مردم ما شهری که میرن مسافرت بهش عِرق ندارن فکر میکنن هرجور میخوان میتونن رفتار کنن