سلام
لطفا اول بدون قضاوت متنو تا آخر بخونید و بعد واسه هموطنا شیر کنید که همکاری کنن 🙏🏻
عده ای از شما دوستان که اومدین هرمزگان با کلمه سرحدی یا سرحدی ساهار آشنایی دارین😅
دوستان میخوام بگم خود کلمه سرحدی حرف زشتی نیست ما به افراد غیر بومی هرمزگان میگیم سرحدی یعنی (غیر هرمزگانی)
ولی سرحدی ساهار متأسفانه هرکس بهتون گفته توهین کرده
و این دسته آدما باعث شدن شما فکر کنید برعکس تفکراتتون جنوبیای هرمزگان خونگرم نیستن و آدمای بی فرهنگی هستن.
دوستان هر منطقه ای خوب و بد داره نمیشه بد بودن یه عده رو به همه ترجیح داد من دوست ترک دارم بسیار خوش سخن و مهربون خیلیم درک بالایی داره دوست خانوادگی اصفهانی داریم بسیار مهمان نواز و دست و دل باز دوست کورد دارم در هر شرایطی باشی هرچی بخوای ازش نه نمیگه لرا و بلوچا هم که خیلی مهمان نواز تر از همه
حتی میگن شمالیا آدمای بد دهن و بدی هستن
اونا بددهن نیستن خسته شدن از برخورد مسافرا از زباله ها شماهم تو شهرتون جمعیت زیادی مسافر باشه و رعایت نکنن قوانینو ناراحت میشین
اینو میگم که بدونید آدم خوب هم وجود داره یا شما بهش بر نخوردید یا هم انقدر ناراحت بودین از برخورد بعضیا که خوبارو فراموش کردین
احتمالا اونایی که چندسال همسایگی داشتن با بندریا و رفت و آمد داشتن بشناسن که چقدرررر آدمای خوب و مهربونی هستن و خاکی
الانم که هوای بندر بهاریه کم کم از شهرستان دارن میان اینجا قدمتونم روی چشم😍❤️
توصیه میکنم علاوه بر هرمز قشم و کیش لارک و لنگه و پارسیان هم برید
لارک ساحل فسفوری داره به خاطر فیتوپلانگتونا شبا خیلی قشنگ میشه البته تو فصل خاصی اتفاق میوفته که من اطلاع ندارم ازش
قشم رفتین حتما به جزیره دلفینا سر بزنید جزیره هنگام و ناز هم همینطور
لنگه ساحل صدفی ساحل سنگی و....
هرمز غار رنگینکمانشو توصیه میکنم
و خیلی جاهای دیگه که من خودمم اطلاع ندارم
من به نوبه خودم معذرت میخوام از مسافرایی که اذیت شدن🙏🏻
پسرای بومی میومدن چادرای مسافرارو قل میدادن خیلی دور از ادبه حتی خجالت میکشم که دارم بیانش میکنم من شرمنده همه مسافرا هستم کارشون اصلا درست نبود ولی حداقل درصدی حق رو به بومیا میدم چون از این وضعیت خسته شدن
و خواهشی که ازتون دارم در آخر
چند دلیل دیگه که مردم بندر با غیربومیا رفتار زشتی دارن هم این پایینه👇🏻
بندر کلی مسافرخونه و هتل داره و اگه در توانتون نیست پارک جنگلی هم داره حتی خود ساحل هم آلاچیق داره واسه چادر ولی محدود لطفا لطفا ازتون خواهش میکنم تمنا میکنم جا به جا چادر نزنید کنار دریا از این شاخه درخت به اون شاخه درخت بند لباسی نبندید رخت آویز کنید هم درختا آسیب میبینن هم نمای شهرو زشت میکنه
لطفاً آشغال نریزید تو شهر مخصوصا دریا شما اومدین از زیبایی دریا لذت ببرید با اشغال زشت و کثیفش نکنید (بعد رفتن مهمونای نوروزی به شدت دریا زشت و کثیف میشه به خاطر انبوه زباله ها💔)
لطفااااا لخت لخت بیرون از چادر لباس عوض نکنید!
به شدت کار زشتیه و دور از شخصیت متاسفانه تو شهر زیاده از این آدما
رفتین هرمز از خاک هرمز برندارین ببرین شهرتون خاک هم محدودیتی داره و تموم میشه(خاکی که تو ظرف تزئین شده و میفروشن در واقع خاک نمادین هست و واقعی نیست) اونارو بخرید که نمادی از خاک هرمز داشته باشید.
بعضیا هم میگن برو بابااا ما میخوایم از دریا لذت ببریم که کنار دریا اسکان میزنیم
یا میگن صرفه اقتصادی شما صدقه سری ما مسافراست هرطور دلمون بخواد لذت میبریم
ولی واسه ما زیبایی شهرمون ارزش بیشتری داره تا صرفه اقتصادی!
بیاین با رعایت یه سری قوانین هم شهروندارو راضی کنید هم شما از سفرتون لذت ببرید که خدایی نکرده دلخوری پیش نیاد و زده نشیم از هم❤️