2777
2789
عنوان

مزاحم

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 29 پست
من که میترسم به شوهرم بگم چون اعصاب درستی نداره سر این مسائل

مال منم مغزش اینجورچیزارو‌نمیکشه 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

اره بخدا پدریکی. دیگه ازبچه ها بود کلا خیلی به خانم ها نگاه میکردیه روز خانمشو تو جلسه دیدم دهنم باز ...

اکثر این مردای ک هول و بی سرپان زنای زیبایی دارن واقعن

بِه قُول مَهیار؛ کِثافت مِیچکه اَز سَرتاپایِ لاشیا😙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اکثر این مردای ک هول و بی سرپان زنای زیبایی دارن واقعن

پس چه مرگشونه خاک تو سرا

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

خودش به درک از متاهل بودن منم شرم نمیکنه

اره دیگه 

متاسفانه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اره دیگه متاسفانه

بنظرت من چیکارکنم به مدیر بگم یا محل ندم تا خسته میشه

من برگشتنی که بچه ها نیستن میاد خیلی میترسم توکوچه یکی ببینه

اره خیلی بد میشه به حالت تند باهاش حرف بزن که دیگه نیاد

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

بنظرت من چیکارکنم به مدیر بگم یا محل ندم تا خسته میشه

اگر کارش بازم ادامه پیدا کرد حتما به مدیر بگو یا اونا پیگیر باشن ترکر بدن 

یا شماره مادر بچه رو بگیر

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

اره خیلی بد میشه به حالت تند باهاش حرف بزن که دیگه نیاد

قبلا هم برام پیش اومده بود یه مرد دنبال اومده بود منم پریود بودم رفتم مغازه پد بخرم اینم بازاومد شروع کرد به ور زدن با نواربهداشتی اونقدر زدم تو سروصورتش دیگه جریت نمی کنه نگاه کنه😂😂

هولن هول

بخدا من برای مهدنه لباس باز میپوشم نه حتی ارایش هم میکنم نمیدونم چطور باخودش همچین فکری کرده درموردم

اگر کارش بازم ادامه پیدا کرد حتما به مدیر بگو یا اونا پیگیر باشن ترکر بدن یا شماره مادر بچه رو بگیر

دلم نمیاد به زنش بگم گناه داره

این اگه اززنش میترسید که حالوروزش این نبوذ

بخدا من برای مهدنه لباس باز میپوشم نه حتی ارایش هم میکنم نمیدونم چطور باخودش همچین فکری کرده درموردم

منم هیچ اینجوری نیسم لباسمم مناسبه ولی خوب بعضیها مریضن

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

منم هیچ اینجوری نیسم لباسمم مناسبه ولی خوب بعضیها مریضن

بله درسته

اگه شوهرت حساسه نگو بهش راه دیگه پیدا کن

خیلی حساسه درحدی که میترسم بفهمه نزاره پسرمو ببرم مهد