چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 عنوان مزاحم 183 بازدید | 29 پست سلام من پسرم رومهدمیبرم پدریکی ازبچه ها ازاول سال همش نگاه میکرد وچندبارم دنبالم راه افتاده امروزباماشین دنبال اومد بهم گفت شماره رو ببرمنم قبلا اصلا جواب نمیدادم اما گفتم خجالت بکش من وقتی بچه دارم یعنی متاهلم میگه یعنی کلا نمیشه😐😐😐 اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹. 1403/11/06 | 13:19 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 بنظرتون به شوهرم بگم یامدیرمهد میترسم شوهرم بره دعواکنه اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
cdhjkj عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 4724 😑😑به شوهرم میگم جات بودم یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲 اونیه که هر لحظه دلتنگشم ، گاه و بی گاه🖇🦋💍
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 20458 مدیر مهد مادر خود بچه ☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشدسعى کردم که بفهمانم و فهمیده نشد...
cdhjkj عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 4724 بنظرتون به شوهرم بگم یامدیرمهد میترسم شوهرم بره دعواکنه من جات بودم میگفتم یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲 اونیه که هر لحظه دلتنگشم ، گاه و بی گاه🖇🦋💍
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 مدیر مهد مادر خود بچه مادرشونمیشناسم اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 20458 مادرشونمیشناسم از مهد بگیر ☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشدسعى کردم که بفهمانم و فهمیده نشد...
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 😑😑به شوهرم میگم جات بودم شوهرم بفهمه دعوا میکنه میترسم دیگه نزاره پسرموببرم مهد اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
ببین_چه_با_ناز_اومدم عضویت: 1402/07/20 تعداد پست: 20458 چقدر مردای متاهل کرم ریز شدن ☠️❌آقایون درخواست ندین ❌☠️من همانم که پسندید و پسندیده نشدچشم من، چشم تو را دید ولی دیده نشدسعى کردم که بفهمانم و فهمیده نشد...
zybayeوحشی عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 3363 منم میرم دنبال دخترم مدرسه یکی از باباها خیلی ن.ا میکنه میترسم بیاد دنبالمون منم با دوتا بچه عکس العملم چی باشه پیش بچه هام موندم ایله حسرت قالاسان..
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 چ حروم زادهس مردک اره بخدا پدریکی. دیگه ازبچه ها بود کلا خیلی به خانم ها نگاه میکردیه روز خانمشو تو جلسه دیدم دهنم باز موندزنه مثه ماه بود اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 منم میرم دنبال دخترم مدرسه یکی از باباها خیلی ن.ا میکنه میترسم بیاد دنبالمون منم با دوتا بچه عکس ال ... من برگشتنی که بچه ها نیستن میاد خیلی میترسم توکوچه یکی ببینه اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.
zybayeوحشی عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 3363 من جات بودم میگفتم من که میترسم به شوهرم بگم چون اعصاب درستی نداره سر این مسائل ایله حسرت قالاسان..
چیچیلا مدیر استارتر عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 5078 چقدر مردای متاهل کرم ریز شدن خودش به درک از متاهل بودن منم شرم نمیکنه اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.