2777
2789
عنوان

مزاحم

166 بازدید | 29 پست

سلام من پسرم رومهدمیبرم پدریکی ازبچه ها ازاول سال همش نگاه میکرد وچندبارم دنبالم راه افتاده امروزباماشین دنبال اومد بهم گفت شماره رو ببر

منم قبلا اصلا جواب نمیدادم اما گفتم خجالت بکش من وقتی بچه دارم یعنی متاهلم 

میگه یعنی کلا نمیشه

😐😐😐

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

بنظرتون به شوهرم بگم یامدیرمهد 

میترسم شوهرم بره دعواکنه 

اى كسانى كه ايمان آوردايد ديگرعمرابتوانيدبخوریدوبیاشامیدچه برسدبه این كه اسراف كنيد سوره روحانى ایه ۹۹.                                

😑😑

به شوهرم میگم جات بودم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدیر مهد 

مادر خود بچه

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

بنظرتون به شوهرم بگم یامدیرمهد میترسم شوهرم بره دعواکنه

من جات بودم میگفتم

یــه عدد نامــزد دارم کــــه تمــام وجودمـــه🥺❤️‍🩹ـ.) اونیه که هر وقت میبینمش میگم خدایا شکرت که دارمش🫂🥲                                                          اونیه که هر لحظه دلتنگشم  ، گاه و بی گاه🖇🦋💍

مدیر مهد مادر خود بچه

مادرشو‌نمیشناسم

مادرشو‌نمیشناسم

از مهد بگیر 

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر نری بهم درخواست دوستی بده گزارش میزنم مردیکه هول بی ناموس .....😏😏😏

😑😑به شوهرم میگم جات بودم

شوهرم بفهمه دعوا میکنه میترسم دیگه نزاره پسرموببرم مهد

چقدر مردای متاهل کرم ریز شدن 

منم میرم دنبال دخترم مدرسه یکی از باباها خیلی ن.ا میکنه میترسم بیاد دنبالمون  منم با دوتا بچه 

عکس العملم چی باشه  پیش بچه هام موندم

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

چ حروم زادهس مردک

اره بخدا 

پدریکی. دیگه ازبچه ها بود کلا خیلی به خانم ها نگاه میکرد

یه روز خانمشو تو جلسه دیدم دهنم باز موند

زنه مثه ماه بود

منم میرم دنبال دخترم مدرسه یکی از باباها خیلی ن.ا میکنه میترسم بیاد دنبالمون منم با دوتا بچه عکس ال ...

من برگشتنی که بچه ها نیستن میاد خیلی میترسم توکوچه یکی ببینه

چقدر مردای متاهل کرم ریز شدن

خودش به درک از متاهل بودن منم شرم نمیکنه