2821
2789
عنوان

پریود ام کمککک

73 بازدید | 8 پست

دوستان من دفعه قبل که دی ما دومین دوره ام بود نوزدهم شدم و بیست و سوم هم تموم کردم الان که تو بهمن ماه ایم کی میشم به نظرتون؟

هر ماه کی شروع کنم به نوار گذاشتن؟

تو‌مدرسه بزارم؟

دورت چند روزس 

پریودات منظمه؟

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

دومی

اولا ک بستگی داره دوما چون پریودات ناممظمه از یه هفته قبلش بزار یا سه روز قبل من خودمم اینکارو میکنم

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
الان میخوام بدونم‌هر ماه از کی شروع به مراقبت کنم

تو باید دوبار تا سه بار پریود بشی تا بدونی که عادتت منظمه یا نامنظم ، تا متوجه بشی پریودت چجوریه ، این ماه که نمیدونی ، از ۱۰ ماه به بعد همیشه توی همه کیف هایی که با خودت بیرون میبری پد داشته باش تا اگر پریود شدی استفاده کنب ، استرس نداشته باش ، حتی اگر نداشتی پد ، روز اول اصولا خونریزی خبلی زیاد نیست ، میتونی به اولین فروشگاه بری و بخری!

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 4 ساعت پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز