ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
آدمای اینجا تا حدودی بیکار هم هستن. البته واقعا سر کار نمیرن.
کسی که سر کار بره یا مشغول کار بشه معمولا، تایکد می کنم معمولا کمتر می تونه از گوشیش و یا لپ تاپ برای اومدن به اینجا استفاده کنه.
با تشکر.
به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...». «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»، «تاریخ تولد الکی است» «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.
راستششش چون دلممم میخواد به مردمم کمک کنمم اینجام دوست دارم حالشونو خوب کنن به خاطر تنهایی نیست فقط ...
بله درسته،
مثل بنده، البته بیشتر بنده تو حوزه کامپیوتر و موبایل فعالم.
با تشکر.
به نام خدا.«آسمان فرصت خوبی است اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...». «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود ارزش وقت و آینده خود را بدانیم...»، «تاریخ تولد الکی است» «نام کاربری جدیده بنده قدیمی هستم» و باتشکر.
من تنها نبستم فقط اینستا و یوتیوب و واتس اپمو پاک کردم . واسه سرگرمی میام 😂
جسارتا چرا همه شو با هم پاک کردید؟!
متا و گوگل ورشکست شدند!!
با تشکر.