2777
2789
عنوان

دلم ميخواد...

307 بازدید | 40 پست

دلم ميخواد زار زار بشينم گريه كنم بعد ميگم حيف وقت و خوابم نيست! ميام بخوابم مگه فكر ميزاره ... اخه چرا 

چرا هرچي محبته ميكني ولي فايده اي نداره؟؟؟؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلت چی میخواد 😦😦😦

فقط 8 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

گریه نکن زار زار میبرمت به بازار میفروشمت سه هزار سه هزار قدیمی خاک تو سر رحیمی 

عزیزم غصه نخور ارزش نداره بهش فکر نکن رو فکرات کمی کنترل داشته باش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
رفته بوديم خونه مادرشوهرم همه بودن ساكت ميشيني ميگن چته حرف ميزني چپ نگات ميكنن ميخندي از حسادت ميتر ...

خدا لعنت کنهکنه آدم مردم آزار رو‌

یه روز بی غم نیستیم از دست قوم شوشو

(گفتم شوشو که اعصاب کاربرا خورد بشه😁)

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄
[QUOTE=50434201]دلت چی میخواد 😦😦😦[/QUOTE اراااااامش

الهی قلبت آروم بگیره 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چرا چی شده عزیزکم؟

من اين همه محبت ميكنم تا يه چيزي درست ميكنم ذوق ميكنم ببرم براشون يه كلمه نمي پرسن چطوري درستش كردي

اونوقت جاريم يه ژله درست كرده بود بهش گفتن با صداي بلند توضيح بده طرز درست كردنشو

رفته بوديم خونه مادرشوهرم همه بودن ساكت ميشيني ميگن چته حرف ميزني چپ نگات ميكنن ميخندي از حسادت ميتر ...

از کدومشون ناراحتی

خیلی حساس شدی گلم احساس میکنمـافسردپی گرفتی 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
گریه نکن زار زار میبرمت به بازار میفروشمت سه هزار سه هزار قدیمی خاک تو سر رحیمی  عزیزم غ ...

جلو شوهرم كه گناهي نكرده نشون دادم خوشحالم مشكلي ندارم ولي الان ديگه نميتونم خسته شدم اينهمه با انگيزه ميري مهموتي كه خوش بگذروني اونوقت فقط حالتو ميگيرن