2777
2789
عنوان

دلم ميخواد...

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 40 پست
اره واقعاً حتي اومدم پيش شوهرم بداخلاقي كنم گفتم اين اخه چه گناهي كرده ولي خب ادم چرتش پاره ميشه اين ...

حالا که میبینی اینجوری نیستن با شناختی که ازشون بدست آوردی رفتار کن ،نه اونجوری که شخصیتت هستو دلت میخواد!منم سال اول ازدواجم خونه مادرشوهر مثه خونه مامانم رفتار میکردم میگفتم میخندیدم سعی میکردم با همشون صمیمی شم ولی دیدم تمام رفتارام با بدبینی بررسی میشه الان سعی میکنم تا خودشون باهام قاطی نشدن جوگیر نشم فاز صمیمیت بردارم،حالا بازم با خواهرشوهرا یکم راحتم ولی با مادرشوهر فقط در حد احوالپرسی و اگه سوالی کرد جواب میدم یا کاری خواست انجام میدم تمام

فكر كنم اره 😂 چطور

بیین مادرشوهر اگه ببینه پسرش زنشو خیلی دوست داره حسادت مبکنه.عینهو هوو می مونه براش.

من خودم همیشه به مادر شوهرم میگم پسرت (شوهرمو میگم )خیلـــی دوستت داره میمیره برات.اونم ذوق میکنه حس امنیت میده بهش.اینجوری خلع سلاحش کردم از اول 😎😂

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که میبینی اینجوری نیستن با شناختی که ازشون بدست آوردی رفتار کن ،نه اونجوری که شخصیتت هستو دلت م ...

واااي مثل من منم همش تو فضا بودم كلي خيال پردازي كه حالا كجاها ميريم چكارا ميكنيم باهم .... هه سرجمع شايد دو سه دفعه باهم جايي رفته باشيم از غزيبه غريبه تريم ، همشم از بين حرفاي ادم دنبال سوتي گرفتنن 

بیین مادرشوهر اگه ببینه پسرش زنشو خیلی دوست داره حسادت مبکنه.عینهو هوو می مونه براش. من خودم همیشه ...

منكه حاضر نيستم اينو بگم خودش بايد بفهمه كه شوهرم پسرش دستشو چقد ميبوسه هرسري كه ميريم پيشش 

واااي مثل من منم همش تو فضا بودم كلي خيال پردازي كه حالا كجاها ميريم چكارا ميكنيم باهم .... هه سرجمع ...

من دوس ندارم زیاد خودمونی شم چون پاشون تو زندگی آدم وا میشه میخوان تو همه چی دخالت کنن.ولی راحتم باهاشون ولی یه خط قرمزای خودمو دارم 

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
من دوس ندارم زیاد خودمونی شم چون پاشون تو زندگی آدم وا میشه میخوان تو همه چی دخالت کنن.ولی راحتم باه ...

منكه خيلي رسمي الكي يه روكش صميمي داريم ولي يه چيزي رو اعتقاد دارم هركاري باهام ميكنن اگه ناحق باشه تو خانواده شوهرشون بلاخره خدا سرشون مياره

رفته بوديم خونه مادرشوهرم همه بودن ساكت ميشيني ميگن چته حرف ميزني چپ نگات ميكنن ميخندي از حسادت ميتر ...

بخدااهمشوون همینجورن من حرفاموتانصفه گوش میدن یهویکی دیگه. حرف میزنه همه اونونگاه میکنن انگارنه انگارمنم قبلا خیلی صمیمی بودم وهرچی دلشون میخواست بهم میگفتن ولی الان جدی تر کم حرف ترشدم یه کم زودرنج وبه خودم اجازه دخالت درهربحثی نمیدم،خیییلی احترامم بیشترشده

اگرزندگی مرگ است ومرگ هم زندگی پس درودبرمرگ ومرگ برزندگی...
من اين همه محبت ميكنم تا يه چيزي درست ميكنم ذوق ميكنم ببرم براشون يه كلمه نمي پرسن چطوري درستش كردي ...

عزیزم اشکال نداره هر کاری که واسه رضای خدا باشه پیش خدا بی آجر نمیمونه مطمئن باش 

تو دوست داری دلشون شاد شه اگه کم لطفی میکنیم اشکال نداره،خدا خودش دلت شاد میکنه😄😄

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️