2777
2789
عنوان

دلم ميخواد...

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 40 پست
از کدومشون ناراحتی خیلی حساس شدی گلم احساس میکنمـافسردپی گرفتی 

نه بابا افسردگي كدومه

خيلي از كاربراي ديگه در مورد خانواده شوهرشون گله و ناراحتي دارن

فقط خواستم دردودل كنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اين همه محبت ميكنم تا يه چيزي درست ميكنم ذوق ميكنم ببرم براشون يه كلمه نمي پرسن چطوري درستش كردي ...

چرا این چیزا برات مهمه؟

واقعا ارزش داره خودتو زجر بدی؟

من برادر شوهرم فیلم تو گوشیه گاهی به اون جاریم میگه بیا ببین من عین خیالم نیست بعدش میگه تپش بیا تو هم ببین البته به من نمیگه بیا ببین خودش میاره در خدمتم 😂

فقط 8 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
چرا این چیزا برات مهمه؟ واقعا ارزش داره خودتو زجر بدی؟ من برادر شوهرم فیلم تو گوشیه گاهی به اون جا ...

من خيلي بيخيالم يعني خيلي تمرين كردم

ولي وقتي ميبيني خيلي تابلو دارن سرد رفتار ميكنن و همون كارايي كه خودت هم انجام دادي رو نمي بينن ولي مال يكي ديگه رو ميبينن حساس ميشي ناراحت ميشي

نه بابا افسردگي كدومه خيلي از كاربراي ديگه در مورد خانواده شوهرشون گله و ناراحتي دارن فقط خواستم د ...

میدونم عزیزم ولی با این چیزا کم کم داغون میشی.خودتو آزاد کن از بقیه فکرا و این موضوعات خانواده شوهر.اصلا فکر نکن چه برخوردی کنی که براشون خوب باشه اذیت میشی.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
رفته بوديم خونه مادرشوهرم همه بودن ساكت ميشيني ميگن چته حرف ميزني چپ نگات ميكنن ميخندي از حسادت ميتر ...

اوه بیخیال عزیزم این مشکلو اکثر عروسا دارن چرا گریه کنی؟الان اومدی خونتون تمرکزت فقط روی خودتو شوهرت باشه ،قرار نیست همه با آدم خوب باشن که،خوب نیستن به درک خودتو اذیت نکن

میدونم عزیزم ولی با این چیزا کم کم داغون میشی.خودتو آزاد کن از بقیه فکرا و این موضوعات خانواده شوهر. ...

درسته اوايل خيلي واسم ارزش داشتن چون با خوش بيني رفتم تو جمعشون بعد كم كم دستم اومد چه ذاتي دارن زدم بيخيالي الانم دير به دير ميبينيم همو ولي اخرش انرژي منفي ميدن

من خيلي بيخيالم يعني خيلي تمرين كردم ولي وقتي ميبيني خيلي تابلو دارن سرد رفتار ميكنن و همون كارايي ...

بزار رفتار کنن حسادت جانم باید خیلیم خوشحال باشی که بهت حسودی میکنن حتما چیزای خیلی بهتری از اونا داری.از این دید نگاه کن.باورکن اونا دارن غصه میخورن از حسادت تو باید شاد باشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوه بیخیال عزیزم این مشکلو اکثر عروسا دارن چرا گریه کنی؟الان اومدی خونتون تمرکزت فقط روی خودتو شوهرت ...

اره واقعاً حتي اومدم پيش شوهرم بداخلاقي كنم گفتم اين اخه چه گناهي كرده ولي خب ادم چرتش پاره ميشه اينهمه خوشحال و با انرژي مثبت ميري كه خاطره خوب بشه برات اونوقت از رفتنت پشيمون ميشي

من کلا هرچیزی یا هرکسی بهم حس منفی بده ترک میکنم تو هم ماهی یکبار برو  سر بزن سنگین رنگین برگرد خونت.اگه شوهرت خوبه غمی نیست دیگه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بزار رفتار کنن حسادت جانم باید خیلیم خوشحال باشی که بهت حسودی میکنن حتما چیزای خیلی بهتری از اونا دا ...

مثلاً من همه جا اولين بار يا حالا چندبار يه چيزي هديه بردم واسه ميزبان بعد حالا مادرشوهرم ميگه واي اون عروسم خوشم مياد هرجا ميره يه چيزي ميبره!!!!!!

يعني منووو نمي بينه!!!!

حالا هم بگیر بخواب گوشی رو هم بزار کنار به هیچی فکر نکن و بخواب

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مثلاً من همه جا اولين بار يا حالا چندبار يه چيزي هديه بردم واسه ميزبان بعد حالا مادرشوهرم ميگه واي ا ...

شوهرت خیلی دوستت داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من کلا هرچیزی یا هرکسی بهم حس منفی بده ترک میکنم تو هم ماهی یکبار برو  سر بزن سنگین رنگین برگرد ...

اتفاقاً تو يه مطلب ميخوندم كه ادما و شرايطي كه حس منفي ميدن رو حذف كنيد منم تا حدودي اينكارو كردم ولي قوم شوهرو نميشه