2777
2789
عنوان

دخترم از ازدواج پشیمون شد

2499 بازدید | 98 پست

دخترم باپسری اشنا شد ک اصالتن مازندرانیه ولی کرج زندگی میکنن اولش گفت ۱۱۴ سکه بعد زدزیرش گفت گه خوردم ۵۰ تا بعد عروسی رامیگه باید همه رو بکشونین شمال درصورتی ک خودش و خانوادش و کارش کرجه بعد خانوادشم خیلی بیخیالن ن میان سرمهریه و عقد حرف بزنن ن هیچط انگار فرهنگامون متفاوته دخترم میگه میترسم نتونم بااین اخلاقاشون بنونم نمیخام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از قبل نمیشناخت؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
عزیزم تموم‌کنید وصلت رو آخر عاقبت نداره

اره اصلا بیخیالن مثلا گفتیم خانواده اشناشیم ن اهل رفت وامد هستن ن هیچی ۴ ماهه مثلا باخانواده اشنامیخایم بشیم فقط میرن شمال میان 

دخترتون خیلی عاقله

این وصلت سر نگیره خیلی بهتره

اینجوری پیش برید، شان و عزت دخترتونو پایین میارید

خانواده های بیخیال و بی تفاوت نسبت ب زندگی بچشون بعدا هم اگر مشکلی پیش بیاد میگن ب ما چه

خودشون خواستن

مگه ما از اولش اصرار کردیم

اگرم اون پسر مشکلی پیدا کنه هیشکی نیست کمکش کنه

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
[QUOTE=369488713]از قبل نمیشناخت؟[/QUOTEهمکاره ادارش بود ۷ ماه دوس شدن دیگه گفتیم بیا خاستگاری ک خان ...

الان عقدن؟

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐

بهتره این ازدواج سرنگیره بهتره از اول که اینجوری میکنن بعدا دخترتون بره سرزندگی خدای نکرده زبونم لال ی اتفاقی واسه دخترت بیفته خیلی پشیمونی داره بهتره تموم کنین این قضیه خیلی بهتره به هیچ غریبه ای مخصوصا ازشهر دیگه باشه دخترتون ندین واقعا سخت من تجربه شو دارم میگم بهتون 

دخترتون خیلی عاقلهاین وصلت سر نگیره خیلی بهترهاینجوری پیش برید، شان و عزت دخترتونو پایین میاریدخانوا ...

اخه مشکلمون بیشتر اینه ک دوماد ن ۵۰ سکه رابیشترمیکنه موضوع تعدادنیست زیرحرف زدنه ک میترسیم و میگه الا بلا عروسی شمال

بهتره این ازدواج سرنگیره بهتره از اول که اینجوری میکنن بعدا دخترتون بره سرزندگی خدای نکرده زبونم لال ...

اره منم همینو میگم دوفرهنگ سخته اونم شمالی بگیره خوشبختر میشه