2777
2789
عنوان

دخترم از ازدواج پشیمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 98 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواستگاری رسمی اومدن با خانواده ش؟

اره شهریور اومدن بعد گفتیم بله برون نگیریم ک کسی فعلا نفهمه و بین خودمون برگزارکنیم تاالان خودشونم نیومدن واسه حرف و نشون

ما اینجوری هستیم که وقتی میریم در خونه ی کسی برای خواستگاریک طرف غریبه باشه و دخترشونو بخوایم، چون م ...

افرین درسته بازم ما گفتیم اشکال نداره منونامزدی میگیرم شام میدم میایم شمال ولی بعد ک دیدم دوماد زد زیر حرفش ۱۱۴ تا رو کرد ۵۰ تا و گفته وام ازدواجتونم بعدن بدین من دیگه لجم درومد گفتم عروسی،شمال نمیایم خلاصه میخایم بهمش بزنیم فایده نداره همش حرصه

افرین درسته بازم ما گفتیم اشکال نداره منونامزدی میگیرم شام میدم میایم شمال ولی بعد ک دیدم دوماد زد ز ...

اینا بعدا میشه مایه عذابتون

همین الان دارن بهتون نشونه میدن

پسری ک بخاطر مهریه اینجوری رفتار میکنه اونم اولای رابطه ش با شما ک مثلا باید خودشو عاشق پیشه و مودب و اروم جلوه بده، باید بدونید که بعدا کلی زبون درازی میکنه براتون و بخاطر زندگی دخترتون هیچی نمیتونید بهش بگید 

فقط باید سکوت کنید و غصه بخورید

ی نه بگید خودتونو ی عمر خلاص کنید

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
اینا بعدا میشه مایه عذابتونهمین الان دارن بهتون نشونه میدنپسری ک بخاطر مهریه اینجوری رفتار میکنه اون ...

افرین خاهرمم میگه این ک هنوز عقد نشده اینجوری خودش نشون میده عقد بشه هورمونش بیاد پایین دیگه اهمیت نمیره دختر چی بگه نگه والا خیلی زورگو هستن

آفرین عزیزم چه نظر پخته و کاملیکاشکی همه شبیه شما باشن

لطف داری عزیزم❤️❤️ما بختیاری هستیم

فرهنگ و آداب ما برای خواستگاری از غریبه اینجوریه

لطف داری عزیزم❤️❤️ما بختیاری هستیمفرهنگ و آداب ما برای خواستگاری از غریبه اینجوریه

ادمهای درستی هستین برای دختر احترام میزارین ولی اینا میگن مامیگیم عروسی کجا مامیگیم مهر چن تا

لطف داری عزیزم❤️❤️ما بختیاری هستیمفرهنگ و آداب ما برای خواستگاری از غریبه اینجوریه

خوشبختم عزیزم ما هم بختیاری هستیم😍❤️

به نظرم ما بهترین رسم و رسوم رو داریم طوری که ارزش و عزت دختر واقعا حفظ میشه

مشخصه آدم قابل اعتمادی نیست، شما هم خیلی با عزت، تماس بگیرید و بگید فکرامونو کردیم و قسمت نیست و ان ...

یعنی دیگه نیان خونه حرف بزنیم اللن دوهفتست میخان بیان پسره میگه بابام شماله هفته دیگه تعطیله هممون میریم شمال 

افرین خاهرمم میگه این ک هنوز عقد نشده اینجوری خودش نشون میده عقد بشه هورمونش بیاد پایین دیگه اهمیت ن ...

مگه قحطی پسر اومده

فردا میشه بلای جونتون

خواهرتون درست میگن، اگرم دخترتون احساساتی شد باهاش حرف بزنید ی عمر زندگیه

ادم موقع ازدواج درسته فقط با ی نفر ازدواج میکنه ولی از نظر فرهنگی و تعاملات با کل اون خانواده و فامیلاش وصلت میکنه

رفتارای بیخیال گونه خودش و خانوادش و پررو بازیاشون بعدا دیوونه ش میکنه!