2777
2789
عنوان

دخترم از ازدواج پشیمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2499 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داماد چه خوبی هایی داره؟

دوماد کارمند غیر رسمیه حقوق ۱۵ ملیون ی ماشین داره دیگه هیچی ماگفتیم اشکال نداره باهم درست میکنن مگه همه خونه دارن ولی دوماد سر ناسازگاری داره میگه ۱۱۴ ۶ ماه پیش گفتم الان ۵۰ تا میگیم زیر حرف زدن مارو ترسونده 

ن خداروشکر اینقد بیخیابن ک حتا نشونم تاالان نیاوردن بهتر

خب وقتی از الان چرت و پرت میگن کنسل کنین

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
ببخشید خودم شمالی هست پدرم شمالی ها مرد سالار هستند شدید خودشون قبول ندارن ولی بقیه شهر ها. رو ندید ...

اره پدرشم مرد سالاره ماباهمه چی کنار اومدیم ن گفتیم خونه زمین بنام کن ن گفتیم حقوقت کمه ولی اینامیگن مافامیلمون نمیا کرج باید همه بیان شمال خب سخته

اخه مشکلمون بیشتر اینه ک دوماد ن ۵۰ سکه رابیشترمیکنه موضوع تعدادنیست زیرحرف زدنه ک میترسیم و میگه ال ...

ما اینجوری هستیم که وقتی میریم در خونه ی کسی برای خواستگاری

ک طرف غریبه باشه و دخترشونو بخوایم، چون ما میریم پس باید طبق رسوم اونا رفتار کنیم برا این چیزا

مثل مهریه و این جور چیزا

تا جایی هم ک من میدونم عروسی رو جایی برگزار میکنن ک خونه ی پدر دختر اونجا باشه چون قراره دخترو از اونجا ببرن

خیلی کم پیش میاد برن جای دیگه

اونا باید بیان پیش شما ن اینکه شما برین اونجا

دختر شمارو میخوان پس باید تابع نظر منطقی شما باشن

سرآغاز راهی بودم که مقصدی نامعلوم داشت...🌌🌒
اره پدرشم مرد سالاره ماباهمه چی کنار اومدیم ن گفتیم خونه زمین بنام کن ن گفتیم حقوقت کمه ولی اینامیگن ...

به نظرم کنسل کن 

حالا بازم پی حوای تحقیق کن 

ولی شمالی ها فقط با خودشون می‌سازن 

اذیت میشی 

کلا اون خطه ای که گفتین خیلی هاشون این مدلی هستند و روی هوا زیاد حرف میزنن

مازندرانی هستن و انگار حرفای مارو نمیفهمن اینقد حرص خوردم‌گریه کردم ک چرانمیفهمن خداروشکر عقد نشدنا