2777
2789
بیسکویت زودهضمه اصلا سیر نگه نمیداره من فرنی میدادم با پودر نون که خیلی خوب سیر میکنه حریره بادوم با ...

چه جالب پودر نون امتحان کنم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
از بعدش شش ماه باید تدریجی شیر شب قطع بشه.با پزشکش مشورت کنین راهنماییتون کنه

یعنی هیچی نخوره شبا؟ من بچم یک هفته دیگه 6ماهشه نمی‌دونستم ک باید شیرش قط شه البته شیرخشک میخوره

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بچه ام با اهنگ لالایی گل پونه مهتاب اومده بالا خیلی قشنگ میخوابه میزارم براش شما هم امتحان کنید ب ...

اره ولی باید بزاریم داخل پتو و تکونش بدیم تا خوابش ببره عادت کنه دهنمون سرویسه از کتف . کول میوفتیم

اره ولی باید بزاریم داخل پتو و تکونش بدیم تا خوابش ببره عادت کنه دهنمون سرویسه از کتف . کول میوفتیم

خب عادتش دادین دیگه خیلی سخت میشه این طوری 

یعنی هیچی نخوره شبا؟ من بچم یک هفته دیگه 6ماهشه نمی‌دونستم ک باید شیرش قط شه البته شیرخشک میخوره

خیلی عجیبه والا برا منم اخه بچه من هر چی هم قبل خواب سیرش کنم سه چهار دفعه بیدار میشه برا شیر گریه میکنه پس چیکارش کنم 

زیاد گرم نمیشه؟خود خرما خیلی گرمه

نه مقویه دیگه من هر روز اینو میدادم 🤔🤔 خب بجاش وعده های دیگه ماست و شیر و برنج و ..‌ میخوره خنثی میشه از صبح تاشب غذاش که خرما نیست فقط عصر ها بهش میدادم

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !

الان حدود 8 ماهش هست و 10 کیلو وزنش صبحانه ناهار و شام رو طبق گفته بهداشت خانمم به پسرمون میده ولی خ ...

ماشالا وزنش خیلی خوبه.من دخترم نه ماهشه هنوز هشت کیلو نشده‌.پسرم که وزنش خوب بود یکسالکی ده کیلو شد

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
خیلی عجیبه والا برا منم اخه بچه من هر چی هم قبل خواب سیرش کنم سه چهار دفعه بیدار میشه برا شیر گریه م ...

اره همینو میگم بیدار شن شیر ندیم بهشون تا صبم گریه میکنن

مامان دوتا پسر خوشملم ♥️

عب نداره بزرگ میشه یه مدته

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........ درپی آن همه خون که براین خاک چکید🖤🥀 ننگمان باد این جان...... شرممان باد این نان .... میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه !