2777
2789
نه مقویه دیگه من هر روز اینو میدادم 🤔🤔 خب بجاش وعده های دیگه ماست و شیر و برنج و ..‌ میخوره خنثی م ...

شیر مگه نمیگن تا یک سالگی ندین چطور شما شیر خرما میدین

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
الان حدود 8 ماهش هست و 10 کیلو وزنش صبحانه ناهار و شام رو طبق گفته بهداشت خانمم به پسرمون میده ولی خ ...

روتین خواب داشته باشین.مثلا سیر باشه.پوشکش حتما عوض بشه تمیز باشه.تاریک باشه.اصلا موقع خواب باهاش حرف نزنین.قبل خواب بازی پر هیجان ندلشته باشه.حتما  لالایی ثابت مادر براش بخونه یا از گوشی پخش کنین با صدای آروم.همیشه همون لالایی باشه.قبل شیری که موقع خواب میخوره،یه ساعت قبل بهش سوپ مرغ یا ماهیجه بدین یا حریره بادوم اینجوری سیر میمونه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه مقویه دیگه من هر روز اینو میدادم 🤔🤔 خب بجاش وعده های دیگه ماست و شیر و برنج و ..‌ میخوره خنثی م ...

میدونم عزیزم مغریجات و خرنا طبعشون خیلی گرمه همه رو یکجا ندین

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
شیر مگه نمیگن تا یک سالگی ندین چطور شما شیر خرما میدین

شیر خشک شیر مادر شیر گاو هر شیری بابا اندازه ۴ قاشق که خرما نرم میشد توش چقدر سخت میگیرید😐😐

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️

سلام لطفا برای شفای محمدصادق و خواهرش یه دونه صلوات بفرستید یا دعا کنید. اگه اهل نماز شب هستید موقع نماز شب دعاشون کنید .خیر دنیا و آخرت ببینید

در زمان حضرت موسی (ع) یک زن پاک سرشت نزد حضرت موسی (ع) آمد و به او گفت: ای پیامبر خدا برای من دعا کن که خدا به من فرزندی صالح عطا کند تا قلبم را شاد کند. حضرت موسی دعا کرد، ندا آمد: ای موسی آن زن را عقیم آفریدیم. حضرت موسی به زن گفت: خداوند فرمودند که شما را عقیم آفریده. زن یکسال بعد آمد و مجددا از حضرت موسی خواست که دعا کند تا خداوند متعال به او فرزند صالح عطا کند. حضرت موسی دوباره دعا کرد. خداوند مجددا فرمود: ما این زن را نازا آفریده ایم. بعد از یکسال حضرت موسی زن را دید که یک کودک در آغوش دارد. از او پرسید: این فرزند کیست؟ آن زن گفت: فرزند من است. حضرت موسی به خدا عرض کرد: بارالها، چگونه این زن فرزند دارد در حالیکه عقیم است؟؟خداوند فرمود: موسی هر بار که به او گفتم: عقیم، او مرا رحیم خواند. پس رحمت من بر تقدیر و سرنوشت پیشی گرفت و به او فرزند عطا کردم. 

یجوری گفتی حس کردم مسخرم میکنی دختر. نونه دیگه بده بخوره بچه

نون سنگک میدم دستش میخوره ولی اینکه گفتی پودر نون داخل فرنی جالب بود

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
ماشالله خدا بچهاتون رو براتون نگه داره

ممنوو

خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که  مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال  داشت درخدمتم.
ینی بذارم بیات بشه؟ !!! ضرر ندارع!

چه بیاتی؟ همون سنگک تازه رو بزاری تو هوای آزاد فوری خشک میشه بعد بریز تو اسیاب پودرش کن. نون بیات خودت میتونی بخوری؟ سردرنمیاری ولش کن بچه رو مریض می‌کنی 

میدونم عزیزم مغریجات و خرنا طبعشون خیلی گرمه همه رو یکجا ندین

میدادم اتفاقا خیلی هم خوب رشد می‌کرد بابا بچه ۸ ماهه چقدر میخورد مگر ۲ تا دونه خرما بود ۱ دونه گردو و ۲ ۳ تا پسته چرا گرم باشه اینا واسه یه روز بچه چیه مگه 

عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️‍🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️