الان حدود 8 ماهش هست و 10 کیلو وزنش صبحانه ناهار و شام رو طبق گفته بهداشت خانمم به پسرمون میده ولی خب بعضی آخر شبا خیلی بیطاقتی میکنه باید بزاریم داخل پتو .تکان بدیم تا خوابش ببره
خب میتونین خرما رو پوست بگیرین با یه کوچولو شیر میکس کنین چندتا گردو و پسته بهش اضافه کنین اونم میکس کنین بدین من واسه پسرم میان وعده میدادم اینو
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
الان حدود 8 ماهش هست و 10 کیلو وزنش صبحانه ناهار و شام رو طبق گفته بهداشت خانمم به پسرمون میده ولی خ ...
وزنش ماشالله خیلی خوبه
عجب نسلی بودیم؛ به ماکه رسید جنگل ها سوخت، دریاچه هاخشک شد، بیماری اومد،ماشین ۱۰ تومنی شد ۵۰۰ میلیون ،از داخل تحریم شدیم ازبیرون تهدید،جنگ داخلی وخارجی دیدیم،پرپرشدن هموطن هامونو دیدیم ،شدیم نسل دیدن ونداشتن، دویدن ونرسیدن،رفتن وموندن وانتخاب بین سخت وسخت تر ودرنهایت گور کردن تموم آرزوهامون ❤️🩹 نسل ما دیگه چی باید میدیده که ندیده ؟ آیندگان از ما به عنوان بدشانس ترین نسل تاریخ ایران یاد خواهند کرد........میگما نکنه ما بریم دنیا قشنگشه‼️
نه این ماشاالله بهش بدی میخوره ولی نمیدونم کجا میره😅خیلی مراقب باش چیزی نخوره از رو زمین
والاهمش باید اشغال از دستش بکشم بیرون
خدایا ،ازت ممنون بابت نگاه پرمهرت،از اینکه یکی از فرشته هاتو.بمن سپردی ممنونم وازت میخام که مثل همیشه کمکم کنی و نگهدارش باشی.دوست دارم خداجون.خدایا به همه کمک کن طعم مادرشدنو بچشند که بتونند عشق واقعیو تجربه کنند.کسی درمورد سرکلاژ شکمی سوال داشت درخدمتم.
الان حدود 8 ماهش هست و 10 کیلو وزنش صبحانه ناهار و شام رو طبق گفته بهداشت خانمم به پسرمون میده ولی خ ...
من بچه ام با اهنگ لالایی گل پونه مهتاب اومده بالا خیلی قشنگ میخوابه میزارم براش شما هم امتحان کنید بالاخره یه قلقی داره باید پیداش کنید و عادتش بدین ولی گوشی دور ازش نگه دارین فقط صداش پخش بشه براش
زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜