2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطعا همینطوره

این که من برای دختری که یکبار ۲ سال و نیم پیش دیدمش و ازش خوشم اومده دلتنگ نشم طبیعیه؟

برای اینه که با هم نبودیم و وابستگی به وجود نیومده درسته؟

این که من برای دختری که یکبار ۲ سال و نیم پیش دیدمش و ازش خوشم اومده دلتنگ نشم طبیعیه؟برای اینه که ب ...

خب ارتباطی نبود و یا خاطره زیاد نساختین با هم 

طبیعیه دیگه ، به خوش اومدن ساده بود فقط که موجب دلتنگی هم نمیشه 

ولی عشق آدم رو دلتنگ میکنه 

شما خداروشکر عاشق نشده بودین فقط خوشتون اومده بود ازش اون تایم 

خب ارتباطی نبود و یا خاطره زیاد نساختین با هم طبیعیه دیگه ، به خوش اومدن ساده بود فقط که موجب دلتنگی ...

هنوز هم میخوامش و دوسش دارم و شاید بگم بعضی وقتا عشق رو هم لمس میکنم . بخاطرش تو این حدود ۳ سال تو هیچ رابطه ای نرفتم تا به اون برسم .

فقط درگیری ذهنی داشتم که چرا اکثر اوقات دلتنگ نمیشم .

هنوز هم میخوامش و دوسش دارم و شاید بگم بعضی وقتا عشق رو هم لمس میکنم . بخاطرش تو این حدود ۳ سال تو ه ...

عجیبه 

مگه میشه عاشق شد و دلتنگ نشد؟ 

اولی اینطور که میگی انگار عاشقش شدی ولی دلتنگ نشدن رو نمیفهمم

خب ارتباطی نبود و یا خاطره زیاد نساختین با هم طبیعیه دیگه ، به خوش اومدن ساده بود فقط که موجب دلتنگی ...

حس میکنم بخاطر این که هندز باهاش نرفتم تو رابطه و وابستگی ایجاد نشده و تو کل زندگیم کلا حدود ۲ روز دیدمش دلتنگی زیاد ایجاد نشده برام .

حس میکنم بخاطر این که هندز باهاش نرفتم تو رابطه و وابستگی ایجاد نشده و تو کل زندگیم کلا حدود ۲ روز د ...

به این دلیل هم میتونه باشه 

به نظرم جلو برو باهاش صحبت کن ، ببین نظرش چیه 

تلاش هات ثمر داره نداره؟ اگه نه وقتت رو نگیری  اذیت نشی 

عجیبه مگه میشه عاشق شد و دلتنگ نشد؟ اولی اینطور که میگی انگار عاشقش شدی ولی دلتنگ نشدن رو نمیفهمم

با فکر بهش حالم خوب میشه ؛ احساساتی هم میشم ولی از این که کنارم نیست رنج نمیبرم ؛ و خیلی اوقات بخاطر این به خودم شک میکنم و خودم رو سرزنش میکنم

به این دلیل هم میتونه باشه به نظرم جلو برو باهاش صحبت کن ، ببین نظرش چیه تلاش هات ثمر داره نداره؟ اگ ...

طبق تحقیقاتم عشق واقعی بعد از شناخت و رابطه به وجود میاد و این دیدار ادل جرقه اولیه عشق هستش که نیازه ولی همه چیز نیست و برای رسیدن به عشق واقعی باید مراحل رو طی کرد .

با فکر بهش حالم خوب میشه ؛ احساساتی هم میشم ولی از این که کنارم نیست رنج نمیبرم ؛ و خیلی اوقات بخاطر ...

شاید هم برات مسکنه خیلی لازم نداری کسی  تو واقعیت کنارت باشه دوس داری از دور کسی رو دوس داشته باشی و  محرک پیشرفتت بشه  و اگر هم ارتباط نگیری در آخر  اذیت نمیشی، شاید هم  ترس نه شنیدن داری و این احساس نهفته هست و برا همین نمیتونی قدم بعدی رو برداری 

شاید هم برات مسکنه خیلی لازم نداری کسی تو واقعیت کنارت باشه دوس داری از دور کسی رو دوس داشته باشی و ...

اتفاقا پیش قدم هم شدم اما آشنایی رو به بخاطر مشغله درسیشون موکول کردن به بعدا. 

اتفاقا خیلی هم دوست دارم که کنارم باشه و وابستش باشم و هر روز عاشق تر باشم باهاش .

شاید هم برات مسکنه خیلی لازم نداری کسی تو واقعیت کنارت باشه دوس داری از دور کسی رو دوس داشته باشی و ...

یجورایی هم کراش رو با چاشنی تعهد همراه کردم و واقعا هم ارزشش رو داره .

2790
2778
2791
2779
2792