2777
2789
یجورایی هم کراش رو با چاشنی تعهد همراه کردم و واقعا هم ارزشش رو داره .

خوبه بد نیست 

خودش هم گفت بعد درس ، بهترم هست خیلییی درگیر نکنی خودت رو 

بهترم هست که وابسته نیستی وگرنه اذیت میشی 

از زندگی میفتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از این که بعضی وقت ها کمتر درگیرم دچار عذاب وجدان میشم

من نمیدونم شما و دختر خانم تو چه محدوده سنی هستین 

ولی اگه سنتون بین ۱۸ تا ۲۳ باشین خیلی سنتون کمه 

بهتره که درگیر هم نیستین 

شما از رو احساس این حرف رو میزنی من منطقا میبینم و احساس میکنم خوبه اینطور چون آدم اذیت نمیشه 

خوبه بد نیست خودش هم گفت بعد درس ، بهترم هست خیلییی درگیر نکنی خودت رو بهترم هست که وابسته نیستی وگر ...

مدام در تلاشم برای که علاقم رو بیشتر کنم وابستگیم رو ببشتر کنم بهش. با اهنگ های عاشقانه گوش کردن و تصورات سعی میکنم دامن بزنم به این موضوع ، با این که هنوز وارد رابطه نشدیم و هیچ چیز معلوم نیست و ممکنه بعدها اگر این رابطه شکل نگیره یا خراب بشه من آسیب ببینم.

مدام در تلاشم برای که علاقم رو بیشتر کنم وابستگیم رو ببشتر کنم بهش. با اهنگ های عاشقانه گوش کردن و ت ...

به جای علاقه سعی کن جا پات رو محکم کنی 

سعی کن جسارت و قدرتت رو بیشتر کنی 

امیدوارم درست راهنماییت کرده باشم 

موفق باشی🌹

من نمیدونم شما و دختر خانم تو چه محدوده سنی هستین ولی اگه سنتون بین ۱۸ تا ۲۳ باشین خیلی سنتون کمه به ...

بله در همین محدوده هستیم اما خیلی از زوج های موفق که هر روز عاشق تر هستن هم تو همین سن همدیگرو دوست داشتن .

البته که عشق و رابطه سواد و مراقبت میخواد و من سعی کردم که یاد بگیرم روز به روز بیشتر تا وقتب وارد رابطه شدم از علم و سوادش برخوردار باشم .

بله در همین محدوده هستیم اما خیلی از زوج های موفق که هر روز عاشق تر هستن هم تو همین سن همدیگرو دوست ...

ایشالا به صلاح هم باشین و بهم برسین 

امیدوارم داستانتون به رسیدن ختم بشه🌹🌹🌹