2777
2789
عنوان

دعا و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 21 پست
خیلیهامیگن اگه واقعااعتقادنداشته باشی،هیچ جادویی نمیتونه اثرکنه

اصلنم اینطور نیست و به ششششدت با این حرف مخالف مخالفم..من خودم جزء اون دسته آدمایی بودم که اصلا به اینحور چیزا معتقد نبودم...ولی یه چیزایی واسم پیش اومد که فهمیدم من چقدر احمق بود بلانسب همه.

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
اصلنم اینطور نیست و به ششششدت با این حرف مخالف مخالفم..من خودم جزء اون دسته آدمایی بودم که اصلا به ا ...

عزیزم بخودت تلقین نکن.من خودم رومثال میزنم،همیشه میگم به این چیزااعتقادندارم،ولی ته دلم معتقدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم بخودت تلقین نکن.من خودم رومثال میزنم،همیشه میگم به این چیزااعتقادندارم،ولی ته دلم معتقدم

من اون موقعها از ته دلمم اصلا معتقد نبودم.و کلا خرافات میدونستم..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
خوب بعدش چکارکردین؟

من سوم دبیرستان بودم.نزدیک به ترم آخر بودکه دیدم منی اینقدر زرنگ بودم هررررررچی درس میخونم و مرور میکنم تو ذهنم اصلا نمیموند خدا شاهده میرفتم صفحه ی قبل رو میخوندم واسم تازگی داشت اینگار اصلا نخوندم حتی به چشمم آشنا نمیومد..یه روز صبح خواستم از جا بند شم دیدم پاهام فلج شدن...خدا سر هیچ کس نیاره...اینقدر جییییییغ کشیدم اینقدر گریه کردم و از من بدتر خانوادم بودن...پیش هر دکتری که میرفتم میگفتن این هیچیش نیست و علت فلج شدنش اصصصلا معلوم نیست..خدا عاقبت بخیر کنه زن همسایمون آدرس یکیو داد بهمون تا رفتیم پیش طرف..نگام کرد سرشو تکون داد و گفت چه به روزت که نیاوردن دختر...ما هیچی بهش نگفتیم اما اون خودش بهم گفت از درس سیاهت کردن و کاری کردن کم حافظه بشی..پاهاتو بستن و فلجت کردن..و بختت رو بستن و ... اون موقع ما 1 میلیون دادیم دعا واسم درست کرد بخدا بعد از اینکه انجامش دادم خوب خوووووب شدم..

بازخداروشکرکه باطل شد.من حدودده سال پیش بود،مرتب خوابهای وحشتناک میدیدم،همش دلشوره داشتم.بیمارشدم و خلاصه بگم،مشکلات خانوادگی زیادی پیداکردیم.تا یه روز بادوستام،رفتیم فال قهوه گرفتیم.اونجاخانمه بمن گفت که براتون جادوی سیاهی درست کردن.پیش خیلیهارفتیم،همه هم همینومیگفتن،ولی متاسفانه هیچکس نتونست باطلش کنه.انشالابرای کسی پیش نیاد.