2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبول دارم اما کسی رو نمیشناسم 

او را نه تنها دوست داشتم                                                      بلکه همه ذرات تنم                                                                او را میخاست  

البته اینم بگم ماشالله دخترم خیلی نازه یه عصر تاشب شروع کرد گریه کردن عکسشو برا پروفایلم گذاشتم خیلی ها پی ام دادن چقدر نازه و...،تا اینکه مادرشوهرم گفت الان میگم براش دعا بنویسن،دعا رو آوردن یکیش بستم دستش،یکیشم با اسفند دود دادیم،بچه آروم آروم شد خوابید

من تو چند ساله گذشته حقيقتا زياد پيش دعا نويس ميرفتم توي شهر ري ، كاشان و قم . خيلي هم پول بهشون ميدادم هرچي ميگفتن ميدادم . كافي بود بين حرفاشون يكي دو تا راست دربياد تا اعتماد كنم و بگم كارش خيلي درسته !!

و الان بعد گذشت چند سال ميگم واقعا همه اينا چرته و من هيچ نتيجه اي نديدم و كوچكترين اعتقادي به هيچ دعا نويسي ندارم

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊

بچه ها همين الان يه زلزله كوچولو اومد تهران

اگه نظرت مخالف نظر منه ريپلاي نكن 😐 نظر من واسه خودمه ، نظر تو واسه خودت !! اگر هم ريپلاي كردي و جوابتو ندادم ، اينقدر نظرت بي ارزش بود برام كه قابل جواب دادن نبود 😊

من خیلی خیلی معتقدم...متأیفنه اکثر مشکلات و مصیبتها و مریضیها از همین جادووجنبلا هست و کسی یا خبر نداره یا معتقد نیست یا ...

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..