2789
با ژیلت روی زخم جوشمو میکنم

آخه چرا؟ 

منم پوست لبمو میکَنم در حدی خون بیاد قشنگ لبو دهنم خونی میشه

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آخه چرا؟ منم پوست لبمو میکَنم در حدی خون بیاد قشنگ لبو دهنم خونی میشه

شما مثل من وسواس داری. حتمن به یه تراپیست یا روانپزشک مراجعه کن 😂

البته من بدون درد و خونریزی فقط خشکشو میکنم، اونم اونقد رژ میزنم که دستم بهش نرسه

البته الانا کم پیش میاد

ولی یادمه از ۸ سالگی نذاشتم پوست رو لبم بمونه😂

مریضم از یه طرف حال میده حس خوبی بهم میده وقتی که خودمو میزنم یا جوشمو میکنم

قصد تیکه انداختن یا مسخره بازی ندارم. جدی جدی تو هم حتمن پیش روانپزشک یا روانشناس برو

فقط یه جیزی. مطمئنی حس های بدنت نیزونن؟  حس نمیکنی با درد داری به خودت تحریک حسی میدی؟

شما مثل من وسواس داری. حتمن به یه تراپیست یا روانپزشک مراجعه کن 😂البته من بدون درد و خونریزی فقط خش ...

نمیتونم برم پیش روانپزشک.

قشنگ کار هرشبمه پوست رو لبم نمونده ولی بازم میکنم 

یکساله این عادت رو پیدا کردم 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

منم جای چند تاجوشم حالت قرمز مونده چندین ماهه نمیره چکار کنم روتینم دارم

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

نمیتونم برم پیش روانپزشک.قشنگ کار هرشبمه پوست رو لبم نمونده ولی بازم میکنم یکساله این عادت رو پیدا ک ...

پس در مورد وسواس مطالعه کن و راه های  های مقابله شو بخون

این یه سال اخیر استرس جدیدیو تحمل کردی؟

منم جای چند تاجوشم حالت قرمز مونده چندین ماهه نمیره چکار کنم روتینم دارم

تو روتینات چیزی برای ترمیم پوست داری؟ قرمزی فقط ترمیم جوابه، اکه سیاه میشد باز میگفتیم‌با لایه بردای و روشن کنندگی میره

پس در مورد وسواس مطالعه کن و راه های های مقابله شو بخوناین یه سال اخیر استرس جدیدیو تحمل کردی؟

بدبختی اینکه خوندم هزارتا مشکل به وجود میاره ولی اعتقادی ندارم بهشون.

12 ساله افسردگی دارم این یه سال گذشته از خط قرمز رد شده روانشناس تلفنی صحبت کردم گفتن وضعیتت اورژانسی اول باید بری دکتر اعصاب بعد روانپزشک.