2789
بدبختی اینکه خوندم هزارتا مشکل به وجود میاره ولی اعتقادی ندارم بهشون.12 ساله افسردگی دارم این یه سال ...

برا افسردگیت تا حالا الا دارو گرفتی؟

من خودم افسردگی شدید داشتم، و معنقدم اگه همون چند ماه دارو ننیخوردم شاید تا همین الان که۷ سال گذشاه درکیر افسردگی بودم. به محض اینکه حالم یکم خوب شد و تونستم برم بیرون خونه دارو رو کم کم قطع کردم

متاسفانه تا استرس هنراهته این وسواسو تقویت میکنه

من قدیما حتا هیجانی هم میشدم پوست لبمو میکندم. حتا اگه ذوق  چیزیو داشتم

تو روتینات چیزی برای ترمیم پوست داری؟ قرمزی فقط ترمیم جوابه، اکه سیاه میشد باز میگفتیم‌با لایه بردای ...

نه ندارم 

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

برا افسردگیت تا حالا الا دارو گرفتی؟من خودم افسردگی شدید داشتم، و معنقدم اگه همون چند ماه دارو ننیخو ...

نه نگرفتم ولی یکی دو بار از داروهای اعصاب مادرم خوردم شدیدا آرومم میکرد.من اضطراب شدید هم دارم بیرون نمیتونم برم اگر برم حمله عصبی بهم دست میده.12 ساله از خونه بیرون نرفتم آدم خیلی اجتماعی بودم ولی دیگه خانواده نذاشتن جایی برم.نه کار نه تحصیل هیچی خلاصه .الانم اعصابم خیلی ضعیف شده کافیه یه کوچولو استرس بهم وارد بشه فوری سردرد میشم سرمم که نه بگم مغزم درد میگیره.تحمل سروصدا و نور ندارم

نمیدونم از کدومش بگم هعی

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

پس یا یه چیز برای ترمیم جوشت بگیر یا واستا سیاه که شد لایه بردار بزن تا سفید شه😬

ترمیم کننده چی بزنم 

من بیشتر محصولان ویتالیر استفاده میکنم و‌راضیم ترمیم کننده داره؟

بعد از کلی انتظار و سختی و استرس بهم رسیدیم🥰💝آقایون مثلا محترم سایت درخواست دوستی ندنننننننننن قبول نمیکنم متاهلم 😐

نه نگرفتم ولی یکی دو بار از داروهای اعصاب مادرم خوردم شدیدا آرومم میکرد.من اضطراب شدید هم دارم بیرون ...

پس دقیقن اضطراب انباشه این بلا رو سرت آورده😕

پسر من یه سری مشکلات داشت کوچیکیاش، به خاطر خروس جنگی ای که داشتیم نمیتونست بدون من تو حیاط بچرخه و محدود شد، در عرض ۶ ماه کن فیکون شد، به خاطر اضطراب انباشته تشخیص اولیه اوتیسم گرفت حتا، ولی در ادامه درمان پزشکش تشخصیشو پس گرفت، الانم‌تراپیستش میگه به خاطر همون تخلیه نشدن انرژیش و انباشتگی اضطرابش بوده. البته اون خروس توفیق اجباری شد اگه اون نبود دکترای خنگ هیچوقت مشکلاتی که من از سال اول تولد تشخیص داده بودمو تشخیص نداده بودن.

نمیدونم چی بگم الان احتمالن باید دور و بر ۳۰ باشی، هنوزم دارن محدودیت اعمال میکنن روت؟

اگه ته به زور خودتو بفرست بیرون، شده در حد یه ربع آفتاب گرفتن. منم یه مدت اینطور بودم که از کوجه پشتی میرفتم که یه وقت با همسایهدای روبرو نشم که یه وقت اونا بهم سلام کنن و مجبور بشم جوابشونو بدم🤦🏻‍♀️ 

اول به زور بیرون میرفتم آفتاب بگیرم، از یه ربع رسوندم نیم ساعت، بعد کردمش پیاده روی رسوندم به یه ساعت

پس دقیقن اضطراب انباشه این بلا رو سرت آورده😕پسر من یه سری مشکلات داشت کوچیکیاش، به خاطر خروس جنگی ا ...

25 سالمه.آره .میدونی چیشده کاملا احساساتمو از دست دادم هیچی حس نمیکنم نمیدونم چجوری توضیح بدم چه حالی دارم.

بارها به خانوادم گفتم اوضاع روحیم داغونه حالم اصلا خوب نیست ولی خب مهم نیست همش میگن خودت خوب شو

خیلی خسته ام مدام فکر مرگ تو سرمه 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

ترمیم کننده چی بزنم من بیشتر محصولان ویتالیر استفاده میکنم و‌راضیم ترمیم کننده داره؟

راستش من فقط برند خودمونو خوب میشناسم، میدونم کرم ضد لک و جوش خاویار لدورا تریم کننده هست، حتا رو زخم بخیه دست پسرم میرنم، یا اگه حوش فعال نباشه کرم دیتو نقطه ای رو حوش میزنم و کلن اکثر محصولات خودش توش حاوی ترمیم کننده هست. نه که قصد تبلیغ داشته باشم، اصلن محصولات خاویار خیلی وقته شارژ نیست

الانم سرچ کردم خود ویتالیر یه کرم ترمیم کننده داره کاهش دهنده قرمزیه، ولی برا زخم نوشته باید از مسئول داروخونه ای چیزی بپرسی 

ژل ضد جوشم نوشته حس میکنم این به دردت بخوره سرچ کن، با تجربه ای که از محصولات دیگش داشتی ببین توضیحاتش مجابت میکنه یا نه، یه تیوب ۱۵ میله قیمتشم خوبه بالا نیست

ژل جد جوش ویتالیر مدل اکتیویت

25 سالمه.آره .میدونی چیشده کاملا احساساتمو از دست دادم هیچی حس نمیکنم نمیدونم چجوری توضیح بدم چه حال ...

منم همین بودم چیزی انگار خوشحال یا ناراحتم نمیکرد کاملن درکت میکنم، اصلن از اول بیداریم رنج میکشیدم تا دوباره خواب برم ساعتارو میشمردم، تنها چیزی کهدبهش فکر نکرده بودم مرگ بود که اونم اگه یکی دو ماه میگذشت حتمن بهش فکر میکردم چون واقعن بیدار بودن ووزنده بودن برام رنج بود

ولی به این فکر کن۱۰ سال دیگه چی میشه؟ هر کی میره یه گوشه پی خودش، ۱۰ سال دیگه حتا اگه بفهمن تو واقعن مریض بودی میگن تو اگه میخواستی بری دکتر مارو مجاب میکردی پس خودت نخواستی.

منتظر نباش هیچکی جز خودت بهت اهمیت بده، اونا اگه میخواستن بهت اهمیت بدن که به خونه محدودت نمیکردن. بذار حتا اگه فکر میکنی تلاشت بی نتیجست، لااقل تلاشتو کرده باشی ده سال دیگه نگی کاش ۱۰ سال پیش یه غلطی میکردم شاید یه فرجی میشد

زنگ برن ۱۲۳، مشاور رایگانه، یه درصد بگیم بی فایده هم هست لااقل دو تا گوش حرفاتو میشنون یکم سبک میشی

خدارو چه دیدی شاید اتفاقای خوبی هم افتاد

اگه دور هنری چیزی هستی حتمن خودتو مشغول کن.

برای شرایط خونتم حتا میتونی ازشون مشورت بگیری که چکار کنی.

به هر حال متتظر نباش خانوادت حقتو دو دستی بهت تقدیم کنن. خودت حقتو بگیر

منم همین بودم چیزی انگار خوشحال یا ناراحتم نمیکرد کاملن درکت میکنم، اصلن از اول بیداریم رنج میکشیدم ...

هروز با خودم میگم امروزم بیدار شدی زل میزنم به یجا.

همینجاهم که تلفنی صحبت کردم حالم اینقدر بد بود که داشتم با گریه حالمو توضیح میدادم. آقا بهم گفت شرایطتت بده اگر نری بعدا به خودکشی ختم میشه.باور کن الان لثه هام داغونه درد میکنن ولی اسم بیرون رفتن می‌میاد چنان استرس و تپش قلبی میگیرم که حد نداره میگم به درک درد بکش ولی حاضر به دکتر رفتن نیستم.قبلا دوس داشتم زبان یاد بگیرم و نقاشی ولی الان اصلا تمرکز ندارم بی حوصله فقط یه گوشه میوفتم 

هروز با خودم میگم امروزم بیدار شدی زل میزنم به یجا.همینجاهم که تلفنی صحبت کردم حالم اینقدر بد بود که ...

گوشیت اگه سامسونگه و قلم داره پن آپو نصب کن، اگه نداره یه قلم بخر که رو گوشیت کار کنه

من ۱۰ ماه بعد گرفتن گوشیم در حالی که هنوز افسردگی شدید داشتم شروع کردم رو اون اپ نقاشی پست میکردم. شاید باورت نشه همون شد دلیل نقاشی های هایپر رئالم و همونم شد که من کلی دوست خارجی پیدا کردم که روزمره در ارتباط بودیم😂 الان نزدیک ۲ ساله با مربی سرامیکم باهم کلاس زبان میریم خصوصی. از هر ۱۰ تا واژه جدید توی کلاس معنی ۹ تاشو میدونم به لطف دوستای خارجیم😂

حتا قواعدم ساختارارو بلد بودم و استفاده میکردم اما نمیدونستم چیان و چطور اونطور شد، چون در طول معاشرتم با دوستای خارجیم یادشون گرفتم

گوشیت اگه سامسونگه و قلم داره پن آپو نصب کن، اگه نداره یه قلم بخر که رو گوشیت کار کنهمن ۱۰ ماه بعد گ ...

سامسونگه قلم نداره. خرجی ندارم گاهی اگر کار نتی گیرم بیاد اونم در حد پول بسته اینترنته.مشکلاتم کم نیست همچی از هر جهت بهم فشار میاره.شدید هم وابسته خانواده م شدم 

از طرفی میگم ازدواج کنم باز چند لحظه بعد میگم نه نمیتونم دور باشم اصلا پاک دیونه شدم. به همه میتونم کمک کنم ولی تو زندگی خودم گیر کردم.کسی بتونه خوب راهنماییم کنه ندارم.

راستش من فقط برند خودمونو خوب میشناسم، میدونم کرم ضد لک و جوش خاویار لدورا تریم کننده هست، حتا رو زخ ...

مم جوش نمیزنم زیاد هر از گاهی چندتا حالا قرمزیه چندتاش مونده

سامسونگه قلم نداره. خرجی ندارم گاهی اگر کار نتی گیرم بیاد اونم در حد پول بسته اینترنته.مشکلاتم کم نی ...

آخرش که چی؟ همه یه روز میرن پی خودشون، وقتی ۳۵ سالت بشه با خودت میگی کاش همون ۱۰ سال پیش یه کاری برا خودم میکردم

البته هیچوقت به فکر اینکه ازدواج کنی راحت شی ازدواج نکن، از چاله در میای میفتی تو چاه، اگه یه روزی فکر ازدواج افتادی کاملن شرایطو بسنج، شرط اینکه جلو کار کردنتو نگیره هم بذار تو شروط ضمن عقدت، حتا اگه طرف پولدارم باشه دلتو به پولش خوش نکن، به این فکر کن بدون پول اون خودت چی هستی

آخرش که چی؟ همه یه روز میرن پی خودشون، وقتی ۳۵ سالت بشه با خودت میگی کاش همون ۱۰ سال پیش یه کاری برا ...

اتفاقا به فکر این چیزا هستم برای همین خاستگارای دیگه رو رد میکردم چون قبول نمیکردن همه فامیل بودن چون بیرون نمیرم تو اجتماع نیستم و خانوادمم واسشون مهم نیست. میدونم واقعا منم به خودم اینارو میگم خیلی آشفته ام مدام با خودم درگیرم.

خیلی ممنون واقعا خیلی احتیاج دارم با یکی که تجربه زیاد داره حرف بزنم کمک بگیرم