2777
2789
عنوان

مدیر عوضی

90 بازدید | 5 پست

دیروز نمرات ترم اومد بچه های کلاسمون نظراتشون همه افتضاح دلیلشم اینه درس نمیخونن همش تو این کافه اون کافه در حال گردش 

تو کلاس کلا ۱۰ نفر هستیم 

تعریف از خود نباشه ولی تنها نفری که نمرات بالا بود من بودم 

مدیر مدرسمون دیروز ظهر اومده کلاسمون میکه شما انسانی ها همتون تنبلید که اومدید انسانی میخونید 

یعنی اصلا انگیزه درس خوندنم رو از دست دادم اگه قراره هیچی نشم پس چرا درس میخونم؟😭😭😭😭

کلاس دهمم

چه زود انگیزتون میپرع 

من روزی هزار نفر گند میزنن به هیکلم حتی نمی‌دونم ادامه ندادن و نداشتن انگیزه چجوریه

دوستاننن بنده کنکوری ام جز اینجا هم جایی رو ندارم و برنامه ای هم ندارم دوست و فامیل هم ندارم مامان هم بود و نبودش فرقی برام نداره یدونه فقط اینجارو دارم اونم دلم نیومد بزارم برم چون خااااالص تو تنهایی خفه میشدم پس اگه روزی ،ساعتی ،دقیقه ای منو تو دو تا تاپیک پشت سر هم دیدین حتماااا بهم گوشزدی فحشی چیزی بدین که برم چون از دستم در رفته و آنلاین شدم (البته جز شبا ساعت۹/۵_۱۰به بعد تا ۱۱که دیگه کلا برا خودمه) مرررررررسییی از همتون 😌♥️✨ آهای آقا پسری که برا من درخواست دوستی میدی همینکه تو اینجا عضوی برا من با اوبی ها هیچچچچچ فرقی نداری پس با درخواست به من یدور فحش برا ناموست می‌شنوی🤭♥️(بابت بی ادبی از کاربرای زن عذر میخوام)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم خیلییییی خستم 

من ۱۶ سالمه فقط 

و وجودم پر از استرس و حال بده 

من ۸ ماهه که مریضم و هرکاری میکنم خوب نمیشم (امضام ) (لطفا در مورد مریضیم نپرسید ممنون) 

اما چیزی که امروز خیلی منو بهم ریخت :

من امروز آزمون تستی داشتم از طرف خود مدرسه ثبت نام شدیم و درصد هر درسیو به معلم خودش میدن 

من دهمم رشتم تجربیه 

بعد از ۲۰ تا سوال فیزیک ۱۱ تا زدم و فکر میکردم که درست زدم بعد که اومدم خونه و با پاسخنامه چک کردم دیدم فقط ۳ تاش درسته 

یعنی درصدم منفی میشه 

در صد فیزیک خیلیییی برام مهم بود چون معلمشو خیلی دوست دارم و دوست ندارم فک کنه من گیجم 

خودشم تو کلاس گفت کسی درصد پایین ۳۰ نیاره 

خیلییی عصبی و ناراحتم 

همش گریه میکنم 

داد میزنم 

حالت هام دست خودم نیست 

از الان نصف بیشتر موهام سفیده 

مریضیمم از یه طرف داره زجر کشم میکنه که دکترا میگن مریضیت به خاطر استرسه ولی من خودم اینجوری فکر نمیکنم 

روانشناس هم ۲ جلسه رفتم و بهم گفت باید بری روانپزشک ولی من چون دوست ندارم قرص اعصاب بخورم از الان دیگه نرفتم 

به خود کشی هم فکر میکنم حتی چاقو گذاشتم رو رگم که بزنم ولی نتونستم حیف که جرعتشو نداشتم 

خیلی خستم😭

همه ازم توقع بالا دارن مثلا معلم فیزیکمون که خودش استاد دانشگاهه و دکترای فیزیک داره همش به من میگه تو پزشکی شهید بهشتی میشینی و ... 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
منم خیلییییی خستم من ۱۶ سالمه فقط و وجودم پر از استرس و حال بده من ۸ ماهه که مریضم و هرکاری میکنم خو ...

بمیرم الهی 😭😭😭😭😭😭

منم کاملا درکت میکنم 

دبیر ریاضی منم خیلی ازم توقع داره امتحان رو بهم گفت باید ۲۰ بشی ولی من ۱۶ شدم کل دوشنبه و سه شنبه رو داشتم گریه میکردم 

کاشکی بمیرم راحت شم از این زندگی لعنتی 

ایشالله سلامتیت رو به دست میاری عزیزم نگران نباش خدا بزرگه