2777
2789
عنوان

مامانای که دختر دارین بیاین

108 بازدید | 10 پست

من ۱۶ سالمه کلاس دهمم 

تا حالا تو کارای خونه هیچ دخالتی نداشتم مثلا جارو کردن خونه غذا پختن شستن ظرف این کارا رو تا حالا انجام ندادم 

فقط کارای شخصیم مثل شستن لباسام جمع کردن اتاقم درست کردن صبحونه برای مدرسم و کارای خودم رو خودم انجام میدم و درسم رو میخونم 

بعد از صبح مامانم اینا رفتن بازار الان اومدن بابام داره داد میزنه میگه چرا ناهار درست نکردی از فلانی یاد بگیر سن توئه دست پختش محشره و فلان 

اینقدر اعصابم خورد شد که حد نداره من چیکار کنم آخه همینجوری وقت کم دارم واسه خودم روزای مدرسه که از ۸ تا ۳ بعد از ظهر مدرسم از مدرسه میام باز میبینم کلی درس ریخته سرم باید زبان بخونم ورزش کنم همینجوری واسه اصلا وقت ندارم یه پنجشنبه جمعه تعطیلم که اونم اینجوری من چیکار کنم الان 

خانما شما دختراتون چجوریه تو کارای خونه دخالت دارن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همسن و سال توام هیجده سالمه فقط اتاق تمیز میکنم و کارا خودمو انجام میدم اینو به بابات نشون بده تا ...

اینقدر گیر میدن بهم 

طوری فکر میکنه بابام انگار دخترای همسن من همشون کد بانو هستن فقط من اینجوریم عرضه آشپزی ندارم 

الان دارم اتاقم رو تمیز میکنم باز باید برم حموم دوباره بشینم مثل خر تاریخ بخونم 

من تا ۱۸ سالگی بلد نبودم جز نیمرو چیزی درست کنم.

کمک اینا هم نمیکردم .

افتخار نمیکنم به این چیزا ولی خب سرم خیلی شلوغ بود.

ولش کن پدرت گرسنه بوده یه حرفی زده

شما هم کنکورت رو که دادی به مرور یاد میگیری عزیزم.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

من ۱۸ سالمه و امسال دانشگاه میرم قبل این از دهم فقط برای کنکور میخوندم و هیچ کدوم از کارای خونه رو انجام نمی‌دادم ولی گاها شاید دو ماه یه بار پیش میومد که پدر مادرم از صبح خونه نباشن وقتی بعداظهر میان قاعدتا مادرم خیلی خسته بود دلم نمیومد گرسنه بمونن تا غذا حاضر شه برای همین خودم یه چیز خیلی ساده مثل برنج اینا میزاشتم که وقتمم نگیره

من تا ۱۸ سالگی بلد نبودم جز نیمرو چیزی درست کنم.کمک اینا هم نمیکردم .افتخار نمیکنم به این چیزا ولی خ ...

منم به خودم افتخار نمیکنم بابت کار نکردن 

ولی خب میگم که اصلا وقت استراحت ندارم با این حجم از درسا و تایم مدرسه یه پنجشنبه و جمعه باید اینجوری حالم رو بگیرن 

اینقدر گیر میدن بهم طوری فکر میکنه بابام انگار دخترای همسن من همشون کد بانو هستن فقط من اینجوریم عرض ...

زیاد به دل نگیر مخصوصا حرف پدرت خسته و گرسنه بوده یه چیزی گفته باور کن اون خودش الان یادش نیست چی گفته اصلا

زیاد به دل نگیر مخصوصا حرف پدرت خسته و گرسنه بوده یه چیزی گفته باور کن اون خودش الان یادش نیست چی گف ...

یه دختره تو فامیلمون هست کلاس یازدهمه خیلی دستپختش  خوبه ترشی درست میکنه مربا درست میکنه کیک میپزه چه میدونم خیلی اهل اینجور کارا هست همش منو با اون مقایسه میکنه 

من خودم مامانم   دختر بود دقیقا مثل تو با این تفاوت که مامانم از روی محبت میگفت اصلا نباید کار کنی  هیچ کاری نکردم هیچ کاری یاد نگرفتم حتی سیب زمینی سرخ کردن یا املت و..... الان پسرم شیشه پاک میکنه چون من بلد نیستم خیلی دست و پا چلفتی هستم دست پختم خوبه مدیریتم خوبه بیرون خونه عالیم اما مثل همسن سالهام تو خونه داری نیستم خونم تمیزه اما زورکی کار میکنم    بهتره گاهی اوقات تفریحی تو خونه کمک کنی که عادتت بشه  نه بعدا تو خونه خودت از سر اجبار   کار امروز پدرت درست نبوده چون صبح باید بهت میگفتن و دستور غذاییشو میدادن چطور درست کنی    حداقل مادرت ی آبگوشت بار میزاشت تو چاشنی بزنی یا خورشت درست می‌کرد یادت میداد کته بزاری    حتما حتما خونه داری رو تفریحی یاد بگیر که عادتت باشه و ازش لذت ببری  نه مثل من که دست پختم عالیه اما وقتی میرم تو آشپزخونه فقط به بیرون آمدن از آشپزخونه فکر میکنم  همش میگم اینو بپزم راحت شم از گرسنگی نمیریم 

یه دختره تو فامیلمون هست کلاس یازدهمه خیلی دستپختش خوبه ترشی درست میکنه مربا درست میکنه کیک میپزه چ ...

نباید کسی با خودت مقایسه کنی هدف های هر کس با هم دیگه متفاوته منم همسن تو بودم تو فامیلمون دختری بود که کدبانو بود بعد از اینکه کنکور دادیم رشته ای که من قبول شدم نمیگم بهتر از اون بود ولی  از نظر قبولی سخت تر بود از رشته ای که اون قبول شد در نهایت هم همین امسال ازدواج کرد