2777
2789
عنوان

طلاق با وجود دوتا بچه سه ساله خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 151 پست
فکر کردی طلاق بگیری راحت میتونی بری مهمونی؟ بخاطر ی مهمونی و خونه اینو اون میخوای بچه هاتو ول کنی؟ م ...

عزیزم اصل موضوع رو نگرفتی منظور من ب مهمونی نیست 

من ی نمونشو گفتم

شوهر منم قبلا خیانت خیلی بهم کرده الان چیزی اصلا ازش ندیدم ولی خب تو گوشیش پر عکس و فیلمای افتضاحه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته اما اینجا طلاق و خوب جلوه میدن ایشون واقعیت و گفت

تو نی نی سایت همش میگن طلاق طلاق طلاق دیگه نمیگن این زن بدبخت بچه هاشو چکار کنه؟ مثه آدمای بی احساس ولشون کنه بره خودش خوش باشه یا با خودش ببرشوت از گشنگی بمیرن بچه ها

طلاق فقط برای زنایی آسونه که یا بچه نداشته باشن یا خودشون شاغل باشن و درآمد خوبی داشته باشن ک بتونن بعد طلاق مستقل باشن خرج بچه شونو بدون کمک دیگران بدن

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

عزیزم من درکت میکنم بعد ده سال زندگی سه سال از شوهرم با بچه ها جدا زندگی کردم الان یه سال دارم دوباره زندگی میکنم  فقط اینک اگه گناه نبود یه تا طفل معصوم نیود هزار بار خودکشی میکردم ولی فعلا سفت و سخت وایستادم تا بچه ها اسیب نبیننن عزیزم فقط تو زندگیت کاری. کن برای خودت و بچه هات یکم زندگی اسونتر بشه تا بزرگتر بشن

عزیزم میگه اصلا نریم تو ی خانواده ای بزرگ شده ک تو سالش شاید ۴ بار بچه هاشونو دعوت میکننبعپم ب خدا م ...

همون دیگه گلم .سالی ی بار هم که با شوهرت ودوتا بچه ات بری گردش .مزه اش میره زیر زبونش ..با توجه به حرفای خودت میگم از کم شروع کن تا به متعادل خودت برسی .چون نوشتی تو جمع فامیل دوست نداره باشه .پس بهتره حتما گردش خانوادگی چهار نفره ی خودتون رو داشته باشین ..

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

بنظرم مشکلاتت انقدر زیاد نیست که با وجود بچه های کوچیک بخوای طلاق بگیری سعی کن یکاری کنی مشروب رو کم ...

چن ساله دارم سعی میکنن با خواهش با التماس با دعوا ولی نمیشه

این تا ی بلایی سر خودش یا کسی نیاره با این مشروب خوردنش دس برنمیداره

عزیزم اصل موضوع رو نگرفتی منظور من ب مهمونی نیست من ی نمونشو گفتمشوهر منم قبلا خیانت خیلی بهم کرده ا ...

ای لعنت بهش الهی ک هرچی مرد خیانتکاره درد بی درمون بگیرن الهی ک بمیرن ما راحت بشیم

ببین فقط در صورتی طلاق بگیر ک پول داشته باشی خرج خودتو بچه هاتو بدی منم خسته شدم اما بدون پول کجا برم چکار کنم؟ هیچوقت ام بچمو نمیزارم برم همش دعا میکنم ی کار خوبی برام جور شه زودتر طلاق بگیرم برم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

قلق اخلاق شوهرتو میدونی چیه/با چه کاری میتوونی ارومش کن؟

غر میزنی؟ پشت خانواده اش حرف میزنی؟ خانواده اتو میزنی تو سرش؟

بهش اهمیت میدی یا هرچی گفت جوابشو میدی؟

بهش چشم میگی؟

با زبون خوش و اروم ازش تعریف میکنی؟ و خواستهاتو بهش میگی؟

اره عزیزم میدونم منم ناراحت نشدم اصلاولی خب منم دلم نیست از بچه هام دور باشن ولی خب وقتی مدام تحقیرم ...

امیدوارم زندکی روی خوشش رو به شما هم نشون بده

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

ای لعنت بهش الهی ک هرچی مرد خیانتکاره درد بی درمون بگیرن الهی ک بمیرن ما راحت بشیمببین فقط در صورتی ...

عزیزم من خودمو بکشمم این حضانت بچه ها رو ب من نمیده اگه درامد خیلی خوبیم داشته باشم

امکان نداره ب من بچه بده

شوهرم مدام تحقیرم میکنهمشروب میخوره خیلی زیاده روی میکنه چذت و پرت میگه چن باریم ابروریزی کرده اصلا ...

بی خیال بخاطر هیچکس از دست شوهرت حرص نخور خب خوشش نمیاد زوری که نیست شوهر من یه سری جاها نمیاد مجبورش نمیکنم چون اگر بیاد یه جوری اخم‌میکنه که همون نیاد بهتره

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

نیان کیه؟!

همین دختر 6 سالهه که چند روز پیش به خاطر شکنجه و تجاوز و سوختگی و خونریزی شدید فوت کرد 

با پدرشو نامادریش زندگی می‌کرد 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)