2777
2789

سلام دوستان ـدیگه بریدم دیگه توان ندارم تو این زندکی خیلی جنگیدم و تحمل کردم و دم نزدم ولی دیگه واقعا نمیتونم 

ب جایی رسیدم ک میخوام دوتا بچه های یه سالمو بزارمو برم چون واقعا دارم زجر میکشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت مهمی بحاطر بچه ها بمونی هم بعدا میگن میخواستی نمونی 

اگر یه زندگی قراره پایدار باشه هردو نفر باید تلاش کنند 

حالا شوهرت تلاش کنه شما رو نگه داره شوهرت تز خود گذشتگی کنه بخاطر شما 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خب چرا طلاق ‌.ی چن روز برو مسافرت .شاید حالت خوب شد .نظرت عوض شد ..مسافرت هم نتونستی بری .ی گردش ی روزه .ی پیست اسکی .ختی میتونی تو استان خودت ی روز بری جاهای دیدنی وتاریخی رو بگردی ...

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

پشیمون میشی بچه ها چی 

زندگی هر قدر سخت بچه ها رو ما به دنیا آوردیم در برابرشون مسوولیم

کی دلسوز تر از مادر هست براشون این همه خبرهای بد شنیدیم تو این چند سال  راجع به بچه های ک مادرشون ترکشون کرده بود

چرا عزیزم؟؟؟

شوهرم مدام تحقیرم میکنه

مشروب میخوره خیلی زیاده روی میکنه چذت و پرت میگه چن باریم ابروریزی کرده اصلا عبرت نمیشه براش

از مهمونی رفتن بدش میاد میگه منم چمع شلوغ نبر انقد ادم خود خواهیه م فقط ب فکر خودشه مثلا دیشب خونه مامانم بودیم مامانبزرگمو داییمم بود خب داییم درسته هممون قبول داریم ادمیه ک گوه زده ب زندگی خودش و مامانبزرگم اینا

ولی خب ب تو چکار کرده ک میگه من اون هست نمیام فلان جا