2777
2789
عنوان

طلاق با وجود دوتا بچه سه ساله خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 151 پست
همع تو فکر بچه هستن اما نمیگن یه زن چه اسیب هایی روحی ممکنه از دست شوهرش بکشه که اونم به بچه منتقل ک ...

مگه بچه ها دعوتنامه فرستادن مارو بدنیا بیارین؟بچه ها مهم ترن گناه دارن اگه خواست طلاق بگیره باید بچه هاشم ببره 

من ازدواج دوممه

شوهرم جمع خانوادگی زیاد نمیاد مخصوصا خونه فامیلام.

منم ب هیجام حسابش میکنم خودم میرم غر هم میزنه اهمیت نمیدم 

درصورتی طلاق بگیر که پشتوانه داری 

ما هیچ تر از هیچ پِیِ هِیچ دویدیم ...جز هیچ در این هیچ دیگر هیچ ندیدم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز من اینپ برا زنی میگن ک ازادی داشته باشه ن من ک مثلا میخوا جمع بشیم خونه مامانبزرگم زنونه این مر ...

قربون دلت شکستت. بهشت الکی که زیر پای ما نیست. بهشت را به بها دهند نه به بهانه. می‌دونم سختی می‌کشی ولی می‌دونی زن بابای بد بچه هاتو عقده ای و روانی می‌کنه. نمیاد نیاد گور پدرش. 

خودت مهمی بحاطر بچه ها بمونی هم بعدا میگن میخواستی نمونی اگر یه زندگی قراره پایدار باشه هردو نفر بای ...

اره بخدا میگم اینا بزرگ شن میگن تحمل نمیکردی میرفتی

فکرشو کن دیشب ب من میگه یا ی فکری ب حال خودت میکنی با این مهمونی رفتن اینا یا ی فکری ب حالت میکنم

عزیز من اینپ برا زنی میگن ک ازادی داشته باشه ن من ک مثلا میخوا جمع بشیم خونه مامانبزرگم زنونه این مر ...

نرو خونه مادربزرگ ،دورهمی واجبتره یا بچه ها ،همین اقوام جدا بشی پشت سرت حرف میزنن،  خودم کشیدم که میگم ،هیچکس ارزششو نداره

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

از وقتی این بچه بدبخت نیان رو دیدم.میگم لعنت به کسی که بچشو جا میزاره و خودش درمیره

حالا آدم اینجا حرفی بزنه همه میریزن سرش میگم قضاوت نکن چطور قضاوت نکنیم ی مادری ک دلش از سنگه بچه پس میندازه بعد تازه متوجه میشه شوهرش خوب نیست بچه رو ول می‌کنه می‌ره پی خوشیش اینا مادرن؟؟؟؟ بهشت زیر پای ایناس!؟ من تو این زندگی انقد دارم فشار روحی و روانی تحمل میکنم اما هرگز هرگز حتی یکبار ب سرم نزده بچمو ول کنم برم اگرم برم بچه مو با خودم میبرم الان چون شغل و درآمد ندارم وضع بابامم خوب نیست طلاق نگرفتم نمیتونم بچه بدبختمو بندازم تو سختی وگرنه میرفتم این مرد خیانتکار اشغالم ارزش زندگی نداره امیدوارم بمیره 

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

میخای یه نفس. عمیق بکشی

میدونی چرا این طوری میگه .چون فکر میکرده با طلاق مشکلش حل میشه .نه تنها مشکلش حل نشه بلکه به مشکلاتش هم اضافه شده .مثل دلتنگی برا بچه ها ...حالا هم سعی داره استاتر رو متوجه کنه .ولی فشار مسکلات براش اعصاب نزاشته 

اگه ناخواسته با حرفهام دلی شکسته عذر خواهی میکنم

همع تو فکر بچه هستن اما نمیگن یه زن چه اسیب هایی روحی ممکنه از دست شوهرش بکشه که اونم به بچه منتقل ک ...

خب بچه قدرتي از خودش نداره بي دفاع و اسيب پذير هست  طبيعي هست ك ب فكر كسي باشيم ك بيشترين اسيب رو ميبينه و در قبالش مسىولئيم

خب با شوهرت برو ...لازم نیست تنهایی بری ...

عزیزم میگه اصلا نریم تو ی خانواده ای بزرگ شده ک تو سالش شاید ۴ بار بچه هاشونو دعوت میکنن

بعپم ب خدا ماهم اینطوری نیستم هرشب هزشب مهمونی باشیم

در حد متعادله

اره بخدا میگم اینا بزرگ شن میگن تحمل نمیکردی میرفتیفکرشو کن دیشب ب من میگه یا ی فکری ب حال خودت میکن ...

فکر کردی طلاق بگیری راحت میتونی بری مهمونی؟ بخاطر ی مهمونی و خونه اینو اون میخوای بچه هاتو ول کنی؟ منه بدبخت دارم با مرد خیانتکار کنار میام با مردی ک منو نمی‌خواد بهم علاقه نداره بخاطر بچم بخاطر اینکه بچم سختی نکشه طلاق نمیگیرم اگه پول و درآمد بالا داشتم ی لحظه ام کنار این نامرد نمیموندم دست. بچمو می‌گرفتم میرفتم اما تف ب بی پولی تف

از نظر من خیانت بدترین چیزه تو زندگی خیانت و اعتیاد با هرچی میشه کنار اومد جز این دوتا 

تو ی مادری چطور دلت میاد بخاطر مهمونی رفتن بچه هاتو ول کنی

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎

میدونی چرا این طوری میگه .چون فکر میکرده با طلاق مشکلش حل میشه .نه تنها مشکلش حل نشه بلکه به مشکلاتش ...

اره عزیزم میدونم منم ناراحت نشدم اصلا

ولی خب منم دلم نیست از بچه هام دور باشن ولی خب وقتی مدام تحقیرم میکنه ک ی فکری ب حالت میکنم 

دور از جون خونه بابام خراب نشده ک اینطوری باهام رفتار میکنه