2777
2789

با مکانیکی واسه تولدم میخوام بپوشم بنظرتون کیکه باید چه رنگی باشه ک ب اینا بیان?ی سوال اون لباس قهویی وشیری دوتاتکیه س سارافونش قهویی هس و کتش شیری

بنظرتون توی کافه کدومش قشنگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قهویی وشیری کیک سفید با گل های تزیین شده قهوهای وشیری

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اها نمیشه برگ اینا ب جای گل بزارم?

به شیرینی فروش سفارش بدی ایده داری بهش بده اگه نه بگو که چه رنگ های توش کار بره تولدت مبارک هرساله باشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

به شیرینی فروش سفارش بدی ایده داری بهش بده اگه نه بگو که چه رنگ های توش کار بره تولدت مبارک هرساله ب ...

هعیی ندارم ایده حقیقتا جز همین برگ ایناس

هعیی فلان امسال بدترین روز تولدم بوده🙂

هعیی ندارم ایده حقیقتا جز همین برگ ایناسهعیی فلان امسال بدترین روز تولدم بوده🙂

بزن نت صدتا تم وایده بهت میده خلق خودتو تنگ نکن زندگی کوتاه تر از چیزهاس

بزن نت صدتا تم وایده بهت میده خلق خودتو تنگ نکن زندگی کوتاه تر از چیزهاس

درستههه ولی دیگ مثل اون دفعه دیگ شوق تولد ندارم ک متنظر بمونم و لحظه شماری کنم الان فقط ی عکس بگیرم ب یادگاری ک اگر فوت کردم حداقل اونارو بزاره داخل برگ ترحیم

درستههه ولی دیگ مثل اون دفعه دیگ شوق تولد ندارم ک متنظر بمونم و لحظه شماری کنم الان فقط ی عکس بگیرم ...

اخه دختر این حرف ها چیه دورازجون