2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 72 پست
ایوای مال منم همینه،خودش پول ندارن ها مثلا داداشش زنگ میزنم برام ۲ تومن بزن اینم خودشو خورد نمیکنه ک ...

جون قسم خوردن کشکم نمی ارزه! این حتی به جون ننه ش به خاک پدرش به کله کی قسم میخوره، قسم مگه چیه؟  یک دوره ای هم دید دلش میخاد بدون بازخواست براشون جانفشانی کنه حساباشو جدا کرد که من نتونم ببینم چه غلطی میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جون قسم خوردن کشکم نمی ارزه! این حتی به جون ننه ش به خاک پدرش به کله کی قسم میخوره، قسم مگه چیه؟ یک ...

مال من که کلا هیچی رو نمیگه،الان بره خونه مامانش یه ماه بمونه بیاد بگم چچه گفتن،میگه هیچی،ولی تو خونه ما هر اتفاقی نیفته کل دست خواهرش و مامانشه

الهی بمیرم برات که شبیهه منی😂😂😂 باور کن راه حل ندارن این مردا، درمان نمیشن

ببین مال اینجوری نبود ما آلن ۶ سال ازدواج کردیم میریم تو ۷ سال،۲،۳ سالی میشه شدت پیدا کرده

۵ تا داداشم و یه خواهر،به خدا ما خودمون مستاجریم اما یلدا و چهارشنبه سوری،عید،عید قربان،تولد خواهر ، ...

وای وای شوهر منم اینجوری بود یعنی اینقدر به این برادر زاده و خواهرزاده هاش توجه میکرد و وسیله می‌خرید بیچاره کرده بود ببین ازروزی که دخترم به دنیا اومد تمام توجهش به دخترمه اصلا اسم اونا رو نمیاره یعنی جرات ندارم به یکیشون بگه عزیزم دخترم بیچاره می‌کنه 

البته بگم چون شوهرم عاشق بچه ست خیلی دخترمونو دوست داره واقعا اخلاقش ازاین نظر عوض شده

وای وای شوهر منم اینجوری بود یعنی اینقدر به این برادر زاده و خواهرزاده هاش توجه میکرد و وسیله می‌خری ...

واقعا،به من که هر چقدر بگه بچه بیاریم میگه نه،چون می‌دونم بعد بچه دار شدن بدتر از این میشه،مثلا مدام میگه خواهر میخواد بچه رو ببینه بریم خونشون،مامانم میخواد بچه رو ببینه بریم خونشون،زنداداش بیشعورش مدام بهش پیام میده از بچه عکس بفرست،الانم که من کلا با خونوادش خوب نیستم بیشتر منو حرص میدن

وای وای شوهر منم اینجوری بود یعنی اینقدر به این برادر زاده و خواهرزاده هاش توجه میکرد و وسیله می‌خری ...

فک کن یه بار متوجه شدم برا برادرزادش استوری گذاشته و منو هاید کرده که من نبینم،استوری گذاشته بود نفس عمو عشق عمو زندگی عمو روزت مبارک،،،به خدا اونقدر ناراحت شدم،یا زنداداشش خیلی کرم می‌ریزه مدام به این پیام میده زنگ میزنم در حالیکه به من یه سلامم نمیده،میگم وقتی به زنت بی احترامی می‌کنه برا چی تو تحویلش میگیری،برمیگرده میگه داداشم ناراحت شده زنداداشم ناراحت شه،،،یعنی ناراحتی زنش براش مهم نیس

واقعا،به من که هر چقدر بگه بچه بیاریم میگه نه،چون می‌دونم بعد بچه دار شدن بدتر از این میشه،مثلا مدام ...

کار خوبی میکنی وقتی اطمینان نداری اصلا بچه نیار 

آخه برا من خانواده ش خیلی اهل دخالت نیستن بیشتر خودش علاقه داشت خودنمایی کنه الآنم دیگه خداروشکر با این وضعیت اقتصادی هرکی خیلی هنر کنه خودشو جم و جور کنه

فک کن یه بار متوجه شدم برا برادرزادش استوری گذاشته و منو هاید کرده که من نبینم،استوری گذاشته بود نفس ...

آخی درکت میکنم کاش می‌تونستی یه جوری حالشو بگیری 

شوهرت معلومه بشدت مهر طلبه کاش می‌تونستی یه جوری قلقشو بدست بیاری 

معلومه نسبت بهت گارد داره 

آخی درکت میکنم کاش می‌تونستی یه جوری حالشو بگیری شوهرت معلومه بشدت مهر طلبه کاش می‌تونستی یه جوری قل ...

به خدا هر کاری بگی میکنم،ولی این فقط تایید خونوادشو میخواد،زنداداششو به من ترجیح میده،فک کن خواهرش منو از خونش بیرون میکرد اینم مثل گاو واستاده بود،فرداشم رفت خونه خواهرش با بچه هایش بازی میکرد انگار نه انگار به زنش بی احترامی شده،خونوادش خیلی دخالت میکنن بعدم گردن نمیگیرن،با این اخلاق شوهر من با بچه هم درست نمیشه،فک کن خواهرزاده که ۶ سال از من کوچیکتره به من بی احترامی می‌کنه این مثل گاو میخنده،دیکه حالیش نیس وقتی به من بی احترامی میکنن انگار به این بی احترامی میکنن،زنداداششم بماند که هر جا اینو میبینه انگار این شوهرشه با این اینور و اونور میره،تا زمانیکه شوهرم پشتم نیست به هیشکی چیزی نمیشه گفت

منم یه دختر دارم، بدتر شد که بهتر نشد

اره گفتم که من چون می‌دیم عاشق بچه ست و کلا خانوادگی خیلی به بچه هامون اهمیت میدن بچه دار شدم 

و اینکه خانواده کلا خیلی دخالت نمیکنن این خودش میخاست به اونا توجه کنه وگرنه الان بعضی وقتا یک ماهم میشه بهشون زنگ نمیزنه

منم یه دختر دارم، بدتر شد که بهتر نشد

اینا بدتر میشن،الانم خونواده شوهرم جدیدا می‌خوام تحریک کنن ی تو جمع خانوادگی میگن شما نازایی بریم از پرورشگاه بیاریم،منم گفتم اگه دلتون تو این سن بچه داری و بچه بزرگ کردن میخواد حتما اینکارو کنین چه خوب😂برگشتن گفتم شما رو میگیم،گفتم مرسی ما بچه نمی‌خوایم اگه میخواستی تا حالا برا یکبارم که شده اقدام میکردیم وقتی نکردیم پس نمیخوایم