2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 72 پست
اصل مشکل من و همسرمم همین بوده و هست، به شدت مهرطلبه و اونها هم ناخودآگاه سواستفاده میکنن و تمام ظرف ...

دقیقا مال منم،مثلا الان ما ۷ ساله ازدواج کردیم به خدا یه شکلاتم برادرشوهرم بهمون نداده،اما یه بچه ۷ ساله داره هر روز به شوهرم زنگ نمیزنه عمو برا من سک بگیره،عمو برا من فلان چیز بگیر عمو برا من لباس بگیر عمو من کفش میخوام،اینم همسو میگیره می‌بره یه کلمه نه نمیگه ها،میره از مدرسه میارتش،برادر شوهرم زمانیکه ما میریم خونه مادر شوهرم میاره بچشو می‌زاره اونجا که شوهر من نگهش داره اونوقت خودش می‌ره خونش با زنش استراحت میکنه،،،اعصابم خورد میشه هنوز این یه نمونشه

یه بار بهم گفت نمیزارم تک هزار تومنی هم پس انداز کنی،از حقوقش خبر ندارم،نمیزاره از کاراش خبردار شم،و ...

به تو اینطور میگه، همیشه پول داره مطمئن باش

باورت میشه من هر وقت دو زار پول نقد داشتم مثلا به بهانه اینکه نمیخاد بره بانک موقتا از من گرفته و هر بار مثلا گم کرده؟؟؟؟؟؟؟ ولی خودش ۱۰ برابر از پول خودش باهاش باشه هرگز گم نمیشه کسی هم کیفش رو نمیزنه! چ.س.خوره خر 

فقط چون میخاد بتونه با پول کنترلت کنه که البته نمیتونه!!!!! 

بیمارن اینا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصل مشکل من و همسرمم همین بوده و هست، به شدت مهرطلبه و اونها هم ناخودآگاه سواستفاده میکنن و تمام ظرف ...

۵ تا داداشم و یه خواهر،به خدا ما خودمون مستاجریم اما یلدا و چهارشنبه سوری،عید،عید قربان،تولد خواهر ،تولد بچه هایش،،هر کدوم کم کم باید ۱ تومن بده،،،در حالیکه اونیکی ۴تا داداش هیچی نمیدن،بهش میگم اونا که بزرگن نمی‌دن ما از همشون کوچیکیم چرا باید ما بدیم برمیگرده میگه به تو چه پول خودمه

دقیقا مال منم،مثلا الان ما ۷ ساله ازدواج کردیم به خدا یه شکلاتم برادرشوهرم بهمون نداده،اما یه بچه ۷ ...

باز میگی بچه ۷ سالشه 

پسر خواهر همسرم ۴۰ سالشه و دائم دایی اینو میخام دایی اونو میخام😂😂😂😂😂😂😂😂

برادرهمسرتم نمیره استراحت، دیدن عه چه خوبه شوهرت بچه رو نگه میداره میخان از فرصت استفاده کنن تا این هست دو تا دیگه هم بسازن شوهرت بزرگ کنه

به تو اینطور میگه، همیشه پول داره مطمئن باشباورت میشه من هر وقت دو زار پول نقد داشتم مثلا به بهانه ا ...

اونکه میخواد کنترلم کنه صد در صد ولی در اینکه پول ندارن هراز گاهی باورم میشه،چپن الان از بی پولی میخواد بره اسنپ کار کنه،الان ۳ ساله کفشاش داغونن نمیتونه کفش بخره،دکتر گفته باید بری باشگاه پول ندارن ثبت نام کنه

شوهرت ته تغاریه؟؟؟؟

ته تغاری ولی از ۱۸ سالگی از شهرشون خارج شده در واقع اونیکی برادرشوهرم که یه سال از شوهرم بزرگتره،خونوادش اونو بیشتر میبینن و دوسش دارن به زنش احترام میزارن،ولی وقتی شوهر منو میبینن میگم ما تو رو از همه بیشتر دوست داریم ولی به زنت بی احترامی میکنیم

آره

سندرم مردای ته تغاریه، به قول هولاکویی توی خونواده های ایرانی همه بچه ها به نوعی آسیب میبینن

بچه اول یک طور

وسطی یه طور

ته تغاری هم مثل همسر من و شما یک طور

ته تغاری ها به شدت مهرطلب هستن، هی میخان خودشونو ثابت کنن محبت بخرن، ما هم مستاجر هستیم اونوقت این الاغ به برادرش که ۳ تا خونه عالی داره و دو تا ماشین صفر (بی ام وه و اینا) زنش دائم از جواهریای درجه یک خرید میکنه پول قرض میده😂😂😂😂😂 و تا جاییکه میدونم اونم دیگه پس نمیده 

شوهر من حتی چند ماه کار نمیکنه بره مثلا به کارای عروسی همین خواهرزاده ۴۰ ساله برسه، بیمارن! بیمار!!!!!!!!! و طلبکار!!! 

ته تغاری ولی از ۱۸ سالگی از شهرشون خارج شده در واقع اونیکی برادرشوهرم که یه سال از شوهرم بزرگتره،خون ...

شوهر منم از ۱۸ سالگی جدا بوده ولی از وقتی با من ازدواج کرد علائم بیماریش عود کرد😂😂😂

چیکار کنم،ما از ۱۰ تا کلممون حداقل یکیش طلاق،برام عادی شده،یا من میگم طلاق میگیرم یا اون

بار منفیش زندگیتونو نابود میکنه ببین کی گفتم

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

سندرم مردای ته تغاریه، به قول هولاکویی توی خونواده های ایرانی همه بچه ها به نوعی آسیب میبیننبچه اول ...

ایوای مال منم همینه،خودش پول ندارن ها مثلا داداشش زنگ میزنم برام ۲ تومن بزن اینم خودشو خورد نمیکنه که ندارم زنگ میزنم از یکی قرض می‌کنه میزنه به داداشش،جالبه به منم اینا رو نمیگه من از یکی دیگه میشنوم،وقتیم سربسته میگه کم به اینو اون پول بزن جوری جون منو قسم میخوره که دیگه خودم به خودم شک میکنم