2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 72 پست
اره گفتم که من چون می‌دیم عاشق بچه ست و کلا خانوادگی خیلی به بچه هامون اهمیت میدن بچه دار شدم و اینک ...

مال من هم خونوادش دخالت میکنن هم ریشه خودش خرابه،وگرنه‌ مرد اگه مرد باشه خونواده بخوانند نمیتونن دخالت کنن

اره گفتم که من چون می‌دیم عاشق بچه ست و کلا خانوادگی خیلی به بچه هامون اهمیت میدن بچه دار شدم و اینک ...

همسر منم میگفت من تنها آرزوم بچه است! اتفاقا مشکلات ما از زمانی که من حامله شدم خیلی وخیم تر شد، حتی معتقده میخاسته طلاق بگیره و من با ننم نشستم نقشه کشیدم و فرت یه بچه گذاشتم توی دستش که نتونه!!!!! واقعا بگیر نگیر داره این مسائل، خیلی بستگی به خود مرد داره که چطوری بتونه رابطه ش رو با خونوادش مدیریت کنه بدون اینکه از چیزی بزنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا هر کاری بگی میکنم،ولی این فقط تایید خونوادشو میخواد،زنداداششو به من ترجیح میده،فک کن خواهرش م ...

پس ببخشید واقعا بیشعوره فقط مواظب باش بچه دار نشی که اگه خواستی طلاق بگیری دیگه عذاب وجدان نداشته باشی

صد در صد،زندگی که نه صمیمیت هست نه دوست داشتن،فقط شده خونواده،اول آخرش نابود میشه

🙄🙄

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

اینا بدتر میشن،الانم خونواده شوهرم جدیدا می‌خوام تحریک کنن ی تو جمع خانوادگی میگن شما نازایی بریم از ...

خب من اصلا رو نمیدم بهشون، همون سال اول در اینمورد وسط جمع میخاستن یک چیزی بگن که اخم کردم با صدایی که همه بشنون گفتم اصلا درک نمیکنم به چه اجازه ای در مورد مسائل اتاق خواب ما نظرمیدید؟ دیگه همون شد

همسر منم میگفت من تنها آرزوم بچه است! اتفاقا مشکلات ما از زمانی که من حامله شدم خیلی وخیم تر شد، حتی ...

اینا آدم نمیشن،فک کن من مادر شوهرم یه سرماخوردگی جزئی داشت خونواده همسرم یه شهر دیگه هستن خونواده خودم یه شهر دیگه،خودمونم تهران،ما خواهرزادم به دنیا اومده بود همسرم یه روزه مرخصی گرفت رفتیم ببینیمو بیایم،پدرشوهرم زنگ زد به همسرم تو غلط کردی رفتی نمی‌بینی مامانت مریضه چرا نیومدی مامانتو ببینی رفتی اونجا🤦نگو اینا قهر کردن دیگه نه به همسرم زنگ زدن نه چیزی ما فرداش رسیدیم تهران همسرم رفت سرکار نگو زنگ زدن بمبارانش کردن،همسرم به من زنگ زد مرخصی میگیرم بریم مامانمو ببینیم ناراحت شدن🤦🤦🤦🤦دخالت تا این حد که را ۱۰ سرعته پسرشونو کشیدن اونجا در حالیکه ۴ تا پسر داشت هیچ کدومشون نیومده بودن خونش ولی ما که ۱۰ ساعت فاصله داریم کشوند اونجا،فقط به خاطر اینکه ما چرا رفتیم خونه مامانم

خب من اصلا رو نمیدم بهشون، همون سال اول در اینمورد وسط جمع میخاستن یک چیزی بگن که اخم کردم با صدایی ...

الان من این حرفو بزنم جنگ جهانی میشه با شوهرم،میگم‌ من چون شوهرم پشتم نیس نمیتونم هر حرفی بزنم چون خود شوهرم تو جمع ضایعم می‌کنه و این بدتر میشه

الان من این حرفو بزنم جنگ جهانی میشه با شوهرم،میگم‌ من چون شوهرم پشتم نیس نمیتونم هر حرفی بزنم چون خ ...

جنگ بشه

میدونی ما که به هر حال جنگ و کشمکش رو داریم، پس حداقل بابت حرفی باشه که زدیم، نه بابت حرفی که نزدیم و کاری که نکردیم

همسر من اوائل کمی هم حال میکرد من جواب اینها رو میدادم چون ته تغاریه همیشه سرکوب شده از طرف بزرگترا و این جواب دادن انگار تسکینش میداد، منتهی اونقدر مادرش که بیوه است حس عذاب وجدان و دین رو توی این انگولک کرد که تموم شد

جنگ بشهمیدونی ما که به هر حال جنگ و کشمکش رو داریم، پس حداقل بابت حرفی باشه که زدیم، نه بابت حرفی که ...

از جنگ نمی‌ترسم از این میترسم که من جواب بدم همسرم تو جمع منو ضایع کنه(که اینکارو می‌کنه)باعث میشه جاریام بیان بشینم رو سرم،این خیلی بدتر از جنگه،وگرنه ما ۲۴ ساعده تو خونه در حال جنگیدن دیگه،ولی اینکه شوهرت پیش همه ضایع کنه پیش جاریات و اونام خوشحال شن این بده

آفرین بهترین کار اگه بتونی یه حرفه ای یاد بگیری که اعتماد بنفست بالا بره خیلی بهتره

حرفه خیلی بلدم ولی نمیزاره‌کار کنم،خودم‌داور و مربی کونگفو هستم،ناخنکار و پدیکوریستم ،مربی رقصم،تو کار فینگرفود و دسرم،مترجم زبان ترکی،رانندگی میکنم،۶ سال اداره دولتی کار کردم،از ۱۹ سالگی کار کردم،ولی با یه گاوی ازدواج کردم که منو از بالا به پایین انداخت،خودش پول ندارن هیچ منم نمیزارن کار کنم به هدفام برسم ولی خودش هر غلطی دلش میخواد میکنه

حرفه خیلی بلدم ولی نمیزاره‌کار کنم،خودم‌داور و مربی کونگفو هستم،ناخنکار و پدیکوریستم ،مربی رقصم،تو ک ...

وای ماشاالله چه هنرمندی میفهمم چی میگی پس اگه شرایط طلاق و داری تا جوونی حتما جدا شو بخدا سنت بره بالا حسرت میخوری