دیشب موقع خواب شوهرم بغلم کرد گفت اگه پول داشتم برات خونه و ماشین میگرفتم بعدشم طلاقت میدادم😂گفتم آره جون مامانت تو اگه خونه داشته باشه دیگه منو نمیشناسی چه برسه بزنی بنام من،نه اینکه ماشین گرفتی یه تعارف زدی بزنم بنامت،گفتم خواهشاً زودتر مهریمم بده که طلاقمو بگیرم من با کمال میل طلاق میگیرم،بعدشم یواشکی گریه کرد،متوجه گریش شدم ولی برام مهم نبود برگشتم رومو کردم اینور خوابیدم،حالا طلاق دانش چی بود گریه کردنش نفهمیدم والا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظرتون چرا یک مرد نباید گریه کنه؟ لطفا دوستانی که پسر دارن چنین طرز فکری رو تزریق نکنن به بچه ها! بزارید مثل یک انسان نرمال احساسات شون رو بروز بدن و مثل اغلب مردایی که میشناسیم ناتوان نباشن در نشون دادن احساس شون
مثل من و شوهرم منم جدی جدی دیگه طلاق گرفتم البته هنوز تموم نشدهحالا جالب ترم میشه چون موقع طلاق یک ط ...
چی بگم مال من خودشو وقف خونوادش میکنه در حالیکه خونوادش اصلا اینو آدم حساب نمیکنن تو روش میگن ما تو رو از همه بچه هامون بیشتر دوست داریم ولی این فقط ظاهره کاره،باطنشون اینو نمیگه،به من بی احترامی میکنن همسرم هیچی نمیگه،کسی که پسرشو دوست داشته باشه هیچوقت به زنش بی احترامی نمیکنه،نمیزاره کار کنم،حسود به تمام معناست اگه یه لباسی تو تنم خوشگل سه سریع جبهه میگیره حق نداری اینو بپوشی و خیلی چیزای دیگه
مثل من و شوهرم منم جدی جدی دیگه طلاق گرفتم البته هنوز تموم نشدهحالا جالب ترم میشه چون موقع طلاق یک ط ...
یه بار بهم گفت نمیزارم تک هزار تومنی هم پس انداز کنی،از حقوقش خبر ندارم،نمیزاره از کاراش خبردار شم،ولی حس خودم میگه ماهانه ۴۰ میگیره و از این پول فقط بهم ۲ تومن میده بدبخت گدا گشنه،چون میخواد فقط مدام خواهش و التماس کنم،جالبیش اینجاس من نمیدونم چجوری حقوقشو خرج میکنه که ما همیشه خدا بی پولیم
چی بگم مال من خودشو وقف خونوادش میکنه در حالیکه خونوادش اصلا اینو آدم حساب نمیکنن تو روش میگن ما تو ...
اصل مشکل من و همسرمم همین بوده و هست، به شدت مهرطلبه و اونها هم ناخودآگاه سواستفاده میکنن و تمام ظرفیت مغزش رو اختصاص داده به اونها، حتی به نوه های ۴۰-۳۰ ساله خونواده هم میرسه بابا بتوچه؟ در نتیجه به جای پیشرفت مثل بقیه، در جا زده!