2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 72 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم،ما از ۱۰ تا کلممون حداقل یکیش طلاق،برام عادی شده،یا من میگم طلاق میگیرم یا اون

مثل من و شوهرم 

منم جدی جدی دیگه طلاق گرفتم البته هنوز تموم نشده

حالا جالب ترم میشه چون موقع طلاق یک طوری رفتارمیکنخ انگار تا اون روز اصلا نمیدونسته کلمه طلاق چیه و اولین باره میشنوه و شوکه شده

به نظرتون چرا یک مرد نباید گریه کنه؟ لطفا دوستانی که پسر دارن چنین طرز فکری رو تزریق نکنن به بچه ها! بزارید مثل یک انسان نرمال احساسات شون رو بروز بدن و مثل اغلب مردایی که میشناسیم ناتوان نباشن در نشون دادن احساس شون

مثل من و شوهرم منم جدی جدی دیگه طلاق گرفتم البته هنوز تموم نشدهحالا جالب ترم میشه چون موقع طلاق یک ط ...

چی بگم مال من خودشو وقف خونوادش می‌کنه در حالیکه خونوادش اصلا اینو آدم حساب نمیکنن تو روش میگن ما تو رو از همه بچه هامون بیشتر دوست داریم ولی این فقط ظاهره کاره،باطنشون اینو نمیگه،به من بی احترامی میکنن همسرم هیچی نمیگه،کسی که پسرشو دوست داشته باشه هیچوقت به زنش بی احترامی نمیکنه،نمیزاره کار کنم،حسود به تمام معناست اگه یه لباسی تو تنم خوشگل سه سریع جبهه میگیره حق نداری اینو بپوشی و خیلی چیزای دیگه

مثل من و شوهرم منم جدی جدی دیگه طلاق گرفتم البته هنوز تموم نشدهحالا جالب ترم میشه چون موقع طلاق یک ط ...

یه بار بهم گفت نمیزارم تک هزار تومنی هم پس انداز کنی،از حقوقش خبر ندارم،نمیزاره از کاراش خبردار شم،ولی حس خودم میگه ماهانه ۴۰ میگیره و از این پول فقط بهم ۲ تومن میده بدبخت گدا گشنه،چون میخواد فقط مدام خواهش و التماس کنم،جالبیش اینجاس من نمی‌دونم چجوری حقوقشو خرج می‌کنه که ما همیشه خدا بی پولیم

چی بگم مال من خودشو وقف خونوادش می‌کنه در حالیکه خونوادش اصلا اینو آدم حساب نمیکنن تو روش میگن ما تو ...

اصل مشکل من و همسرمم همین بوده و هست، به شدت مهرطلبه و اونها هم ناخودآگاه سواستفاده میکنن و تمام ظرفیت مغزش رو اختصاص داده به اونها، حتی به نوه های ۴۰-۳۰ ساله خونواده هم میرسه بابا بتوچه؟ در نتیجه به جای پیشرفت مثل بقیه، در جا زده!