2777
2789

امروز تو محل کارم یه مشکلی پیش اومد که خیلی حالم گرفته بود ، عصر که اومدیم خونه شوهرم گرفت خوابید و منم یکم کارهای خونه رو انجام دادم اما از ناراحتی خوابم نبرد 

رفتم دوش گرفتم و کلی هم گریه کردم ( بهم توهین شد محل کارم ) و اومدم بیرون و یه مسکن خوردم که سردردم آروم شه ، شوهرم از خواب بیدار شد و ازم پرسید چی شده و براش شروع کردم توضیح دادن 

یهو وسط حرفام خواستم کنارم نشسته بقلش کنم ، منو پس زد و گفت آه ولم کن آنقدر ضعیف نباش از زن بازنده بدم میاد ...

دلم خیلی شکسته خیلی ...

خیلی حس بی کسی میکنم ....

خودش تو محل کارش مشکل داره من کلی هواشو دارم به من و مشکلاتم که میرسه  با یه تشر اینجوری  ساکتم می‌کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبیعیه که زن دل نازک تره شوهرت درک نکرده این موضوع رو خودش الان خیلی قویه مثلا ؟؟؟

چقدر من از این مردا بدم میاد 😑😒

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

بگو این ضعیف یورو نیس من دارم باهات درد و دل میکنم و تو بابد دلداریم بدی بهش بی محلی کن

دقیقا داشتم درد و دل میکردم 

بعد که ناراحت شدم و بی محلی کردم بهم میگه ببین لوسی زود قهر می‌کنی 

سعی کن مشکلات و ناراحتی تو محل کار بزاری و به خونه منتقل نکنی

و وقتی خونه میرسی تمام فکرت خونه و همسرت باشه

سخته ولی با تمرین و تکرار شدنی هست

اینجوری قوی و جذاب تری چون مدیریت بحران و کنترل اتفاقات پیدا میکنی

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

برای من وقتی گریه میکنم و چیزی درباره ضعف میگه بهش میگم من تو خلوت خودم و پیش همسرم گریه میکنم تا حالم خوب بشه و بتونم بیرون قوی باشم. مردها درکی از گریه ندارن ولی از طرفی همین گریه نکردن روان خودشون رو به فنا میده. قدرت که از فضا نمیاد که، آدم باید خودش رو تخلیه کنه مغزش باز شه راه حل پیدا کنه بره به جنگ زندگی.

دقیقا داشتم درد و دل میکردم بعد که ناراحت شدم و بی محلی کردم بهم میگه ببین لوسی زود قهر می‌کنی

بگو جنس زن لطیفه نمیتونی میخواست زن نگیری اصلا باهاش حرف نزن یجوری رفتار کن انگار وجود نداره

دوتا ترنم اصفهانی (کاربری دست دونفر است)
متاسفانه شوهرای الان واسه زناشون حوصله ندارن

اوهوم 

و گاهی وقتا  می‌خوام بقلش کنم ، بهم میگه خوشم نمیاد آنقدر نچسب بهم 

انگار از اینکه بقلش کنم بدش میاد 

دلم خیلی شکست