2777
2789
عنوان

بلوغ زودرس

412 بازدید | 41 پست

خواهرم برج یک میشه ۹سالش

بردنش دکتر گفته تا کمتر هشت ماه پریود میشه 

قدش حدود ۱۳۶

مامانم خیلی نگرانه

هم میگه اره فلانی سوزن زد خوب بود

هم میگه فلانی ام سوزن زد مریض شد(داشتیم تو فامیل)

فلانی نزد قد کشید 

فلانی نزد قد نکشید 

ابجیمم افسرده شده کل بازار رو زیر و رو کردیم یچیز بخره خوشحال بشه گریه میکرد میگفت نمیخوام

چیکار کنه🤦🏻‍♀️

شما بودید میزدید یا نه؟

نمیدونم شاید بعد تو هیچی درست نشد🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من نه سالگی پریود شدم رفتم دکتر و گفت که عادیه و از نه سال دختر میتونه پریود بشه قدمم ۱۵۸

بله میشه ولی هیچ کدوم از همکلاسی هاش علایم ندارن

من خودمم زود شدم و رشد کردم 

فاصله گرفته بودم از بچه ها بخاطر اندامم

دختر منم ۱۰سال ونیمه میترسم بلوغ زودرس داشته باشه نمیزاره شوهرم ببرمش دکتر آمپول بزنم میترسم کوتاه بمونه سینش قشنگ پیداست همشم توشلوارش ترشح سفید میبینم توپولم هست امروز فرداست که پریود بشه دارم دق میکنم براقدش

ببین اگه نگران قدید ی دکتر بره بد نیستش 

چون بعد پریود قد خیلی رشد آنچنانی نمیکنه

تهش ۱۰ سانت 

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

دختر منم ۱۰سال ونیمه میترسم بلوغ زودرس داشته باشه نمیزاره شوهرم ببرمش دکتر آمپول بزنم میترسم کوتاه ب ...

الان قدش چنده؟

منم ۱۰ سال و نیمگی پریود شدم

تو را آنگونه می خواهم که شاهی سرزمینش را*شبیه مومنی دل کنده از دنیا که دینش را❤️ یه آذر ماهی جیگر 🫠😜مشاوره میدم به بچه های تجربی برای کنکور خواستید تگم کنید 🌟🌟مطمئنا حاضر جواب تر از من پیدا نمیشه جایی برای حاضر جوابی موندید بیاید بگم چی بگید 😆

دختر منم ۱۰سال ونیمه میترسم بلوغ زودرس داشته باشه نمیزاره شوهرم ببرمش دکتر آمپول بزنم میترسم کوتاه ب ...

دختر ده سال و نیم ک زودرس نیس🥲

من ده سالم بود پریود میشدم

ولی خب خواهرم هشت سالشه دکتر گفته نهایت ۸ ماه یعنی کمتر هم ممکنه

2791
2779
2792