آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی جان برام دعا کن شوهرم این سه هفته بیکار هست دعا کن کارش جور بشه بره سر کار امشب مجبور شد دیگه رفت گوشیش بفروشه ممنون میشم دعا کنی یه کار خب براش جور بشه اسمم فاطمه هست ممنونم
سلاممو به امام حسین(ع) برسون و بگو لطفا از خدا بخواد اگه به خیر و صلاحه من و احمد به آسونی با هم ازدواج کنیم.
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبه عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهای شان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهران شان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند. ✨حسینِ زمانه مهدی (عج) است، امام مان را یاری کنیم✨